A. Kl. | 6. 3. 2022, 18:49

"Poglej se vendar" - je šla Ellen s svojimi namigi, kako seksi je mladi igralec, predaleč?

Profimedia

Ellen DeGeneres se je (spet) znašla pod plazom kritik, potem ko je v svoji pogovorni oddaji gostila zvezdnika Evforije Jacoba Elordija in ga "mučila" z vprašanji o goloti pred kamerami.

24-letni visokorasli Avstralec, ki so ga do pred kratkim romantično povezovali s Kaio Gerber, je v razvpiti seriji Nate Jacbos, postavni predmet poželenja najstniških vrstnic, ki pa ima tudi izjemno mračno plat.

V omenjeni HBO-jevi seriji se Elordi redno pojavlja brez majice, pa tudi popolnoma gol, nastopa v precej prizorih seksa, zato ga je DeGeneres vprašala, kaj meni o tem, da so mu ustvarjalci namenili toliko eksplicitne minutaže.

Jacob se je sramežljivo zahihital in izustil: "No, saj nimaš ravno izbire ... V enem prizoru Nate spi s to osebo, nato s to drugo osebo nekaj počne čisto gol ..."

Nato je nadaljeval, da je igral tudi že v filmih, v katerih gre njegov lik v trgovino zgoraj brez. "In vprašaš se: Zakaj?" je razmišljal naglas.

Profimedia

"Zakaj? Poglej se vendar," mu je odgovorila Ellen in odkrito namignila na njegovo izklesano postavo, Jacob pa je zardel in v zadregi srknil iz svoje skodelice.

Profimedia

Igralec je malo dlje pomolčal med huronskim aplavzom (pretežno ženskega) občinstva, voditeljica pa je pojasnila, da se je vedno spraševala o tem zato, ker ženske najbrž vprašajo, ali jih moti biti gola pred kamero, ne ve pa, kako je z moškimi.

Jacoba je vprašala še, ali se sčasoma tudi tega navadiš in pokimal je ter dodal, da pri Evforiji to pač "pride s terenom lika", saj je Nate "ultra mačističen športnik".

"Zdi se mi, da taki tipi pogosto hodijo naokoli brez majice," je dodal.

Profimedia

Pojasnil je še, da imajo na snemanju serije zaupnika, ki ves čas skrbi, da se dobro počutijo. Pa tudi dejstvo, da je ekipa že obe sezoni, kolikor so jih posneli, enaka, mu daje občutek varnosti.

Kljub temu so se mnogi oboževalci mladega igralca v komentarjih na družbenih omrežjih jezili, češ da ga je Ellen obravnavala kot spolni objekt.

Nekateri so pripomnili, da bi bil takšen pogovor, če bi bilo poleg Ellen na stolu mlado dekle, Ellen pa bi bila moški, gotovo označen za nesprejemljivega.