A. Kl. | 7. 2. 2022, 19:07

Je ta emoji pravi namig za to, kakšno ime je za sina izbrala Kylie Jenner?

Profimedia

Potem ko je resničnostna zvezdnica in lepotna mogotka Kylie Jenner na Instagramu razkrila, da je 2. februarja rodila drugega otroka in je zdaj znano tudi, da gre za dečka, oboževalci ugibajo, kako je slavnemu dojenčku ime.

24-letna milijarderka, ki ima s partnerjem, raperjem Travisom Scottom, že štiriletno hčerkico Stormi, naj bi za novega člana družine izbrala "angelsko" ime.

Mnogi Kyliejini slavni prijatelji so namreč v komentarjih pod objavo uporabili čustvenček v obliki angela ali besedo "angel", zaradi česar so njeni sledilci (ima jih prek 300 milijonov!) hitro sklepali, da mu je ime prav - Angel.

Njena mama Kris Jenner je zapisala "Angel Pie" (v angleščini ljubkovalni izraz, "angelček", op. a.), vizažistka Ariel Tejada pa je dodala: "Komaj čakam, da spoznam malega angela."

Kyliejina starejša polsestra Kim Kardashian je v svojem komentarju uporabila emoji angela, bližnja prijateljica mlade mamice Stassie Karanikolau pa je zapisala: "angelski dojenček".

IG: @kyliejenner

Kot so zapisali pri People, pa bi bilo ime Angel lahko ustrezno tudi dečkovemu rojstnemu dnevu, 2. februarju 2022 (2/2/22) - to zaporedje v numerologiji predstavlja angelsko število.

Najbolj zvesti oboževalci so namige našli že prejšnji mesec, ko je Kylie priredila zabavo za dojenčka. Takrat je vplivnica v seriji fotografij na Instagramu objavila nekaj vezenin, med katerimi je bil tudi napis "Angel Baby".

Ali domneve držijo, bo pokazal čas, saj bo Jenner gotovo kmalu razkrila, kakšno ime sta za naraščaj izbrala s šest let starejšim Scottom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.