6. 2. 2021, 12:25 | Vir: Elle

Najbolj znana prijateljica Jennifer Aniston ima novo pričesko, popolno za prihajajočo pomlad

Profimedia

Na svojem Instagramu je igralka pokazala svojo novo barvo las. Diskretna, a zelo učinkovita barva.

Jennifer Aniston se je vrnila. Na svojem Instagram profilu je igralka 36 milijonom sledilcem povedala, da se je začelo snemanje 2. sezone "The Morning Show", predvajane na Apple TV +. Če je novica razveselila njene številne oboževalce, jim ena podrobnost ni ušla.

Na fotografiji je nepozabna Rachel Green videti večja blondinka kot kdaj koli prej. Igralka, ki je bila zvesta svoji svetli barvi, jo je tokrat nadgradila s hladnejšimi in manj zlatimi odtenki. Za to novo barvo se skriva njen frizer in prijatelj za vse življenje Chris McMillan, znan po tem, da je ustvaril pričesko "Rachel".

Profimedia
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

In lepotni duet spet deluje. "Ta nova barva je čudovita," "Obožujem tvoje lase", "Želim si, da bi šla k frizerju," je pisalo v komentarju.

Balayage: naravno, a učinkovito barvanje

Je ena najbolj elegantnih blond barv, a tudi najtežje jo je dobiti. Pepelnato blondinko zaznamujejo hladni in nežni podtoni. Idealna barva za svetlo kožo in oči. Mali dodatek? Pepelnato blond je odličen zaveznik za sprejemanje prvih sivih las. A pozor, tako kot mnoge hladne blond barve lahko tudi ta odtenek hitro porumeni. Da bi se izognili katastrofi, redno uporabljamo vijolični šampon.

Vir: Elle.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.