P.M. | 23. 3. 2023, 22:40

Jennifer Aniston pravi, da je tarča posmeha: "Vedno me vpraša, kaj je narobe z mano?"

Profimedia

Zvezdnica je med gostovanjem v pogovorni oddaji razkrila, zaradi česa jo slavni igralski prijatelj že leta zbada in se norčuje iz nje.

Jennifer Aniston je bila nedavno gostja v The Tonight Show z Jimmyjem Fallonom, kjer je govorila o svojem najnovejšem filmu Murder Mystery 2. Gre za nadaljevanje rekordne komedije iz leta 2019, v kateri slavna igralka igra ob filmskemu komiku in režiserju Adamu Sandlerju. O svojem soigralcu je voditelju priljubljenega pogovornega šova dejala, da ga pozna že od svojih zgodnjih dvajsetih letih in da sta zelo dobra prijatelja.

Zgovorni Fallon je igralko vprašal, ali sta drug drugemu v preteklih letih kaj svetovala. "No, če kaj slišim od njega, je po navadi: Pa kaj počneš, kaj je narobe s teboj?" je povedala Anistonova in dodala, da vprašanje leti na njeno po njegovem mnenju "zelo slabo izbiro moških, s katerimi se poda v zvezo." 

Profimedia

"Vendar zelo rada skrbim zanj," je dejala in dodala, da Sandler na snemanju skrbi za vse druge, a čisto premalo pozornosti posveča sebi in svojemu zdravju.

"V prikolici na snemanju mu pripravljam smutije, ko je izčrpan, mu dajem vse vrste kitajskih zelišč, sem kot mobilna lekarna." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zvezdnica je v preteklosti večkrat priznala, da pogreša podporo, ki jo nudi razmerje. Za sabo ima dva propadla zakona, oba s slavnima igralcema. Leta 2000 se je poročila z Bradom Pittom, a se žal ni izšlo, ločila sta se po petih letih.

Profimedia

V kratek zakon je skočila tudi z Justinom Therouxom, a je bilo po dveh letih konec, vmes naj bi se videvala s postavnim country pevcem Johnom Mayerjem in igralcem Gerardom Butlerjem, a dolgoročne ljubezni zaenkrat še ni našla.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.