29. 10. 2020, 09:58 | Vir: STA

Jennifer Lopez in Armie Hammer bosta zaigrala v akcijski komediji

Profimedia

Ameriška igralca Jennifer Lopez in Armie Hammer bosta zaigrala v akcijski komediji z naslovom Shotgun Wedding. Film bo po scenariju Marka Hammerja in Liz Meriwether režiral Jason Moore. S snemanjem bodo začeli prihodnje leto.

Igralca bosta upodobila Darcy in Toma oziroma par, ki povabi svoji družini na poroko. Stvari se zapletejo, ko ženin in nevesta postajata vedno bolj nestrpna, pravi pekel pa se začne, ko vse svate vzamejo za talce, piše filmska revija Variety.

Protagonista morata v smešni adrenalinski pustolovščini pod sloganom Dokler naju smrt ne loči rešiti pred smrtjo svoje domače, pri čemer je vprašanje, če se ne bosta prej pobila med seboj.

Jennifer Lopez's je nazadnje zaigrala v filmu Prevarantke na Wall Streetu, za kar je bila nominirana za zlati globus. Kmalu jo bo mogoče videti še v komediji, prav tako s poročno tematiko, Marry Me in v kriminalni drami The Godmother.

Hammer je najbolj znan po vlogi v filmu Pokliči me po svojem imenu. Nedavno je zaigral v filmski priredbi knjige Rebeka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.