J. B. | 17. 3. 2023, 09:55

Jennifer Lopez prihaja v Beograd: udeležila se bo milijonarjeve zabave in v dveh urah zaslužila pravo bogastvo (poglejte, koliko)

Profimedia

Če imate dovolj na bančnem računu, si lahko privoščite tudi to, da vas na zabavi obišče ena največjih svetovnih zvezdnic.

Jennifer Lopez bo konec maja obiskala Beograd, toda v prestolnico Srbije ne bo odšla na počitnice. Za 53-letnico bo to izključno delovni obisk Beograda. Sprejela je ponudbo neimenovanega srbskega bogataša, ki si je zaželel, da bi mu na zabavi družbo delala prav Jennifer Lopez.

Kdo si ne bi želel nečesa takšnega, kajne? Seveda pa Jennifer Lopez ne pride kar na vsako zabavo, na katero jo povabijo. Odzove se le tistim vabilo, ki so podkrepljena z debelo ovojnico.

Za vsega dve uri dolg nastop naj bi glasbenica in filmska igralka iz New Yorka v žep pospravila osupljivih 200.000 evrov!

Profimedia

Ni treba poudarjati, da je zanjo ne glede na vse to bolj kot ne drobiž. Pod palcem naj bi imela skoraj 400 milijonov evrov. A očitno je že tako, da denarja nikdar ni preveč ... 

Gostje je ne bodo smeli motiti s pogovorom

"Jennifer naj bi bila na zabavi dve uri. Vse je bilo urejeno prek njenih agentov. Cena vključuje prevoz, bivanje in druženje s slavljencem in njegovimi gosti. Znano je, da bo na letališču v Beogradu pristala okoli šeste ure. Vožnja od letališča do kraja, kjer bo praznovanje, traja eno uro. Tam bo ostala še uro ali dve, potem pa se bo vrnila v Ameriko. Njena ekipa ni zahtevala nobenih dodatnih pogojev, le da mediji ne smejo biti prisotni na dogodku, niti da jo gostje motijo ​​s pogovorom," je časnik Kurir citiral neimenovani vir.

Profimedia

Jennifer Lopez ne bo prvič obiskala Beograda, leta 2012 je tja odšla zaradi koncerta, ki je bil organiziran v tamkajšnji Areni. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.