14. 7. 2021, 10:18 | Vir: STA

Jennifer Lopez se želi posvetiti glasbenim projektom

Profimedia
Jennifer Lopez se želi posvetiti glasbenim projektom (foto: Profimedia)

Pevka in igralka Jennifer Lopez se želi posvetiti glasbenim projektom. Kot producentka sodeluje z glasbeno založbo Concord, ki je med drugim lastnik kataloga skupine Rodgers in Hammerstein. Po napovedih bi producirala televizijske nadaljevanke in filme, ki temeljijo na muzikalih, po želji pa lahko v njih prevzame tudi vloge.

Po pisanju nemške tiskovne agencije dpa je zvezdnica odraščala z muzikali in se veseli, da bi katero od klasičnih del zaživelo za novo generacijo. Concord ima pravice do stotine broadwayskih muzikalov, kot so A Chorus Line, Hello Dolly in Dreamgirls. Katalog založbe vključuje dela Irvinga Berlina, Cola Porterja, Lin-Manuela Mirande in Andrewa Lloyda Webbra.

Junija je s svojim produkcijskim podjetjem Nuyorican Productions podpisala večletno partnerstvo s pretočno storitvijo Netflix.

Igralka in pevka je nastopila v več kot desetih filmih, med drugim v filmih Daleč od oči Stevena Soderbergha, Zgodilo se je na Manhattnu Wayneja Wanga, Sosedov fant Roba Cohena in Prevarantke na Wall Streetu Lorene Scafaria. Nazadnje je sodelovala v akcijskem romantičnem filmu Jasona Moora Shotgun Wedding, ki bo v kinematografih predvidoma prihodnje leto.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.