M. P. | 13. 4. 2022, 11:14

Ne boste verjeli, KJE se je zaročila J.Lo

Profimedia/fotomantaža

Zvezdnico so že pred dnevi opazili z velikim diamantnim prstanom na levem prstancu. V novičkah o sebi, ki jih z oboževalci redno deli po elektronski pošti, je zdaj delila še več zanimivih podrobnosti o tem, kako in kje jo je Ben Affleck zaprosil.

Jen in Ben sta bila prvič zaročena leta 2002, nato pa sta se leta 2004 razšla. Ko se je Jen lani po razhodu s takratnim zaročencem Alexom Rodriguezom začela ponovno videvati z Benom, je bila to ena najbolj vročih novic v svetu slavnih.

Ljubezen v drugo

Veselo novico, da sta Jen in Ben zaročena, je pred dnevi potrdil že pevkin tiskovni predstavnik, novico je objavila tudi pevka sama. V sporočilu, ki ga je delila z oboževalci, je bil vključen tudi videoposnetek, na katerem zvezdnica občuduje zelen diamant na prstanu, ki ga nosi na levici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

V novem sporočilu je Jennifer razkrila, kako jo je Ben zaprosil in vse skupaj opisala kot “najbolj romantično stvar”, ki jo je kdaj koli doživela.

Po licih so mi tekle solze ...

O samem zaročnem trenutku je povedala: “V soboto zvečer, ko sem bila na mojem najljubšem mestu na Zemlji (v penasti kopeli), je moja čudovita ljubezen pokleknila na koleno in me zaprosila. Ujel me je popolnoma nepripravljeno, gledala sem ga v oči, medtem ko so mi po licih tekle solze," je zapisala. "Med solzami in smehom so mi po glavi švigale misli, kako neverjetno je to, da se nama po dvajsetih letih to ponovno dogaja, bila sem popolnoma brez besed, on pa me je vprašal: Ali to pomeni DA? Odgovorila sem DA, seveda je DA!"

Profimedia

"Smejala sem se močno in obenem jokala, počutila sem se neizmerno srečno in popolno." Romantična zaroka, za katero je še dejala, da "sploh ni bila nič fensi, običajno sobotno popoldne doma, dva človeka, ki si obljubljata, da si bosta večno stala ob strani, dva srečna človeka, ki sta dobila drugo priložnost."

Zeleno, ki te ljubim zeleno

Poleg mehurčkaste kopeli je zaroka vključevala prstan z zelenim diamantom, za katero je zvezdnica pojasnila, da je bila od nekdaj njena srečna barva. Ljubezen do zelene barve je Jen že večkrat pokazala tudi z izbiro obleke za slavnostne prireditve. Zelena svilena šifonasta obleka modnega kreatorja Ginnija Versaceja z 42. podelitve glasbenih nagrad grammy leta 2000 se je vsem njenim oboževalcam prav gotovo vtisnila v večen spomin.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.