A. Kl. | 27. 1. 2022, 10:19

Jo prepoznate? Oskarjevka v povsem drugačni podobi, kot smo je vajeni.

Profimedia

Anne Hathaway je s svetlo lasuljo, ki so ji jo nadeli za snemanje prihajajoče kriminale drame Eileen, skoraj neprepoznavna.

39-letna rjavolaska, ki je pred desetletjem dobila oskarja za svoj nastop v Nesrečnikih, v novem filmu igra nesrečno mlado žensko, ki se v 60. letih prejšnjega stoletja zaposli kot tajnica v deškem zaporu.

Njen lik v drami, ki jo snemajo po knjižnem prvencu Otesse Moshfegh, "si noči in konce tedna polni s krajami po trgovinah, zalezuje zaporniškega čuvaja in rešuje težave svojega zapitega očeta," piše v povzetku romana, v katerem se nato zgodi kriminalni zaplet.

Profimedia

Igralka je med pripravami na snemanje nosila jopo, moder puli, črne lase in udobne uggice. Lase je imela - obdobju, v katerem se dogaja zgodba filma, primerno - počesane valovito, poleg naravnega ličenja pa so videz zaokrožali biserni uhani.

Profimedia

Hathaway, ki ima s soprogom Adamom Shulmanom dva otroka, je te dni polno zaposlena, poleg snemanja s promocijo serije WeCrashed - ta sredi marca prihaja na program AppleTV+.

V zgodbi o kot komet vzšlem in kot meteor padlem startupu We Work, igra še Jared Leto, skupaj z Anne upodabljata vase zagledani par v ozadju: Rebekah in Adama Neumanna.

Profimedia

Nazadnje je Anne Hathaway ob Chiwetelu Ejioforju astopila v filmu s "karantensko" tematiko Locked Down, sicer pa je njena igralska kariera dolga že več kot dve desetletji in velja za eno najbolje plačanih igralk na svetu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.