24. 11. 2020, 12:14 | Vir: Cosmopolitan

Anamarija po koncu snemanja oddaje Ljubezen po domače naredila totalno preobrazbo

POP TV
Anamarija po koncu snemanja oddaje Ljubezen po domače naredila totalno preobrazbo (foto: POP TV)

Na spletu so se pred časom pojavile fotografije Anamarije Gorjup, ki dokazujejo, da Anamarije na cesti zdaj zagotovo več ne bi prepoznali.

Anamarija se v oddaji Ljubezen po domače bori za srce Franca Jarca – Johna. Rdečelaska je očitna Johnova favoritka, zaradi česar je prva sotekmovalka Esmeralda že zapustila njegovo kmetijo, zdaj pa je njena tekmica samo še Joži. A John ne skriva, da je njegovo srce že odločeno. 

Znano je, da je snemanje oddaje potekalo jeseni 2019, gledalci priljubljene oddaje pa z velikim zanimanjem spremljajo tudi vse novice o tekmovalcih v zasebnem življenju.

Nedavno so tako na spletu zaokrožile fotografije, na katerih se vidi, da je Anamarija v letu dni šla skozi temeljito vizualno preobrazbo. Izgubila je osem nekaj kilogramov in spremenila frizuro. 

Za Žurnal24 je povedala: "Zadnje čase imam hude težave s hrbtenico, namreč vrsto let sem delala v domu za starejše in davek je očiten. Posvečam se sebi in ljudem, ki jih imam rada. Urejam težo, ki je bila glede na mojo obolelost hrbtenice nekoliko prevelika. Spremenila sem se vizualno, saj sem se znebila rdeče barve las. Zelo na hitro sem povsem osivela in sem taka, kot sem, sama sebi najlepša." Povedala je še, da je shujšala predvsem tako, da je iz prehrane črtala sladkor in belo moko in na dan pojedla tri zdrave obroke.

Anamarija med oddajo:

Anamarija danes:

Počasi se vrača nasmeh na obraz,nič več utrujena...zadovoljna svoj na svojem

Objavil/a Anamarija Gorjup dne Sreda, 13. maj 2020

65-letna Anamarija iz Vrhnike je za 24ur povedala, da pri partnerju išče prijateljstvo, iskrenost, komunikativnost, odgovornost. "Sem realist. Za dober odnos ni potrebno, da je moški sanjski. Naj bo sposoben dialoga." V prostem času kolesari, bere in se druži s prijatelji. Posluša vse od klasične do spiritualne glasbe, izbor pa narekuje njeno razpoloženje. Prijatelji jo imajo za zanesljivo in prilagodljivo, dodaja še, da je njena lastnost tudi "občutljivost na pokvarjene ljudi".

Fotografije: POP TV

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.