P.M. | 23. 10. 2022, 08:00

Jure Košir in nekdanja žena Alenka dočakala veliko prelomnico

STA/Instagram/Alenka Košir/fotomontaža

Kljub ločitvi sta se vedno neizmerno trudila, da bi njuni otroci odraščali v ljubezni.

Alina Košir, najstarejša hčerka našega nekdanjega smučarskega asa Jureta Koširja ter športne vaditeljice in podjetnice Alenke Košir, se je nedavno preselila na svoje. O tem je na Instagramu spregovorila Alenka, ki je v zapisu delila: "Otroci rastejo in moja 'tavelika tamala' je šla na svoje. V sredo se je preselila in v petek je že imela mucko. Tika ji je ime. Seveda smo vsi navdušeni nad njo".

19-letnica je čista kopija mame v njenih najstniških letih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenko)

Jure in Alenka imata skupaj tri otroke, hčerki Alino in Aniko ter sina Jalna. Po ločitvi sta našla vsak svojo srečo in ohranila korekten odnos. Kot sta večkrat povedala, sta drug drugemu hvaležna, da sta se mladosti našla in si ustvarila krasno družino, ki je močno povezana.

Korak njune prvorojenke v osamosvojitev in svet odraslosti je oba starša naredila še bolj ponosna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)

O ločitvi Jureta in Alenke Košir so leta 2016 poročali vsi mediji. Jure je svojo srečo v ljubezni našel s Simono Škrobar, s katero sta se poznala že dolgo, saj je bila Alenkina prijateljica. Kot je v nekem intervjuju povedala SImona, sta se po Juretovi ločitvi ponovno "usodno" srečala med poletnimi počitnicami. Kar je najbolj pomembo pa je, da se nova partnerka in otroci zelo lepo razumejo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.