12. 6. 2020, 13:37

Kaj lahko (že danes) sami naredite za svojo boljšo prihodnost

Panta Rei

Po nekajmesečne zastoju gospodarskih aktivnosti se življenje počasi vrača v običajne tirnice. Marca smo praktično čez noč morali temeljito spremeniti svoj dnevno rutino, prav tako sta se v nas naselila strah in negotovost.

Že Darwin je dejal, da preživi tisti, ki se najbolje prilagodi spremembam in ne tisti, ki je najmočnejši. Ta rek, ki se sicer nanaša predvsem na živalski svet pa lahko apliciramo tudi nase. Prilagodljivi smo, če imamo široko paleto znanj. Tako se lahko lažje prilagodimo , morda v danem trenutku na plano potegnemo znanji, ki ga v preteklosti nismo toliko potrebovali. Ni malo primerov, ko so ljudje po neki prelomnici začeli popolnoma novo pot. Lahko ste tudi vi med njimi.

Torej pomembno je, da imamo dovolj veliko paleto znanj. Znaje o obvladovanju in upravljanju s financami je eno temeljnih znanj, kajti ni malo primerov, ko so posamezniki na hitro zaslužili veliko količino denarja, a ga zaradi neznanja ali slabega upravljanje še hitreje izgubili. In tu se velikokrat pripeti, da se ne izgubi samo tistega kar smo pridobili, pač pa še več in zasvetijo rdeče luči.

Če ste med tistimi, ki si želite nekaj narediti zase in pridobiti dodatna finančna znanja, potem vam v spodbudo poklanjamo knjigo bestselling avtorja Roberta Roliha The million dollar decision (nagradno igro boste našli na našem Facebooku). Gre za eno najbolje ocenjenih knjig na področju dela z denarjem in vlaganjem na Amazonu.

Knjiga je izredno enostavno napisan vodič po področju zagotavljanja finančne varnosti. Svet se hitro spreminja in mi se moramo spremeniti z njim. Kako denar zaslužiti in nato vlagati tako, da ustvarimo čim višje donose. Knjiga razkriva ključne informacije o vlaganju denarja in delu z denarjem, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Prav zaradi teh edinstvenih vsebin, ki dobesedno rešujejo finančna življenja, je knjiga postala mednarodna uspešnica.
Panta Rei

O avtorju: Robert Rolih

Robert Rolih je bestselling avtor in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Njegovo poslanstvo je, da deli informacije, ki jih finančna industrija skrbno skriva.

Robert je odraščal v majhni vasi pri Ilirski Bistrici. Svoje prvo podjetje je ustanovil iz ničle v študentski sobi, ko je bil star 23 let. Nato je do statusa vodilnega podjetja v branži pripeljal dve blagovni znamki. V naslednjih letih je izgubil večino svojega denarja, ker je zaupal nasvetom različnih finančnih svetovalcev in gurujev. Zaradi tega je nato 7 let svojega življenja posvetil raziskovanju tega, kar se dogaja za kulisami finančne industrije.

V zadnjih treh letih je Robert naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Gary Vaynerchuk (eden od najdražjih predavateljev na svetu), Robert G. Allen, Andy Harrington, Ryan Deiss in drugi. Robertov najbolj obiskan seminar doslej je imel več kot 1.500 udeležencev. Robert se redno pojavlja v medijih, najbolj odmeven je bil njegov intervju za ameriško Newsmax TV.

Panta Rei

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.