24. 3. 2022, 11:12

Kako je Mike Tyson odreagiral, ko je neznanec v lokalu potegnil pištolo

Profimedia

Mike Tyson je pred dnevi obiskal stand-up nastop, ko ga je neznani moški nenadoma ogovoril, potem pa celo potegnil pištolo. Kaj je storil 55-letni boksarski prvak?

Mike Tyson ima za seboj nadvse pestro kariero. V boksarskem ringu se je pomeril proti številnim najmočnejšim borcem, v športno zgodovino pa se je zapisal tudi z incidentom leta 1997, ko je med borbo Evanderju Holyfieldu odgriznil kos uhlja. Po daljši odsotnosti od boksa, se je leta 2020 celo vrnil v ring. 

Pred dnevi pa je Mike Tyson doživel še eno neverjetno izkušnjo. Med obiskom lokala v Hollywoodo, je k njemu pristopil neznanec in ga začel ogovarjati. Mike Tyson je ob tem le mirno sedel in neznanca poslušal, medtem ko so bili ostali ljudje v publiki popolnoma presenečeni. 

Kaj točno mu je neznanec govoril ni jasno. Menda mu ja razlagal o tem, kako si mora nadgraditi status, da je Tyson vse kar potrebuje in ga je celo izzval na dvoboj. Hitro so pristopili prijatelji Tysona in ga vprašali, kaj za vraga počne v klubu in da naj se pobere. Neznanec potem pove, da se je samo šalil, ko ga nekdo porine v stran.

V tistem trenutku možakar na plano potegne pištolo, ki jo je imel za pasom. Ljudje v okolici reagirajo, se umaknejo, Tyson pa mirno obsedi na svojem stolu in le opazuje dogajanje. Nekdani boksarski šampion potem naredi neverjetno – dovoli, da možakar ponovno pristopi k njemu, ga pozdravi, na koncu se celo objameta.

Z nekaj godrnjanja potem možakar le zapusti lokal, ljudje v občinstvu pa Tysona pohvalijo za umiritev situacije. "Hočem, da se vsi osredotočite na dejstvo, da Mike ni niti trznil v celotni situaciji," je na Twitterju komentiral naključni uporabnik.

Portal TMZ je objavil celo dva posnetka dogajanja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.