14. 2. 2022, 10:43

[VIDEO]: Kako se je ženska, ki želi imeti največjo zadnjico na svetu, odrezala na zmenku na slepo

Profimedia

Natasha, sicer rojena v Srbiji, danes pa živi na Švedskem, ima za seboj že 6 operacij za povečavo zadnjice. Želi si imeti največjo zadnjico na svetu, a se obenem zaveda, da bo v svetu zmenkov zato nekoliko težje.

27-letna Natasha Crown ima prav poseben cilj, kateremu je podredila vse ostale aspekte svojega življenja - odločena je, da želi imeti največjo zadnjico na svetu. Ob tem se zaveda, da okolica tega ne bo z lahkoto sprejela. Kot pove v posnetku, si nekoč želi živeti v Las Vegasu, ki ga je pred časom že obiskala. »Tam so ljudje ekstremni, ne obsojajo,« pove Natasha, ki je za operacije za povečavo zadnjice doslej zapravila že preko 150.000 dolarjev (okoli 132.000 EUR). »Večje je boljše,« je njen moto. Kar drži tudi za njen Instagram – ima več kot 2 milijona sledilcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official1)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official1)

Ekstremni posegi v telo pa so zahtevali svojo ceno predvsem na ljubezenskem področju. Natasha je za šov Hooked on the Look YouTube kanala Truly povedala, da je že sedem let samska. »Sem precej ekstremna, zato mislim, da se me ljudje bojijo.« Svojo pot do te nenavadne želje je začela, ko je bila stara 20 let. Hodila je na fitnes in tam jo je presunila ideja, da bi imela največjo zadnjico na svetu. »To je moj cilj in dosegla ga bom.«

Operacija, na katero stavi Natasha, se imenuje 'brazilski dvig zadnjice', pri katerem gre za povečevanje z vnašanjem lastne maščobe iz drugega dela telesa.

V šovu je Adam, ki je prišel na zmenek na slepo, priznal, da je šokiran. Romantična iskrica ni preskočila, kar je Natasha tudi pričakovala. Pove, da ima preveč divjo osebnost zanj, saj je on zelo umirjen. »Sem vaški deček, ona pa dekle iz mesta,« dopolni Adam. Kako se je odvila celotna scena, pa si lahko ogledate v Hooked on the Look epizodi z naslovom 'I Love My Supersized Body':

Natasha je pred časom nastopila tudi v oddaji The Morning, kjer je povedala, da si želi, da bi obseg njene zadnjice meril 230 centimetrov. Da bi to dosegla, mora v ta del telesa dodati 20 do 25 kilogramov dodatne maščobe, ki pa jo mora seveda »pridelati« v lastnem telesu, zato je trenutno na dieti z veliko ogljikovimi hidrati. »Jem vse. Hrano, z veliko ogljikovimi hidrati – pice, testenine, hamburgerje, Nutello.«

Vir: Truly. Naslovna fotografija: Natasha Crown na oddaji The Morning leta 2018 (Profimedia).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.