5. 6. 2020, 13:19

Kako vas življenje opozarja, da ste na napačni poti

profimedia

Vsi kdaj zgrešimo smerokaze in gremo po daljši in bolj trnovi poti. A če pravočasno opazimo, lahko smer vedno spremenimo. Bodite pozorni na naslednje znake, ki kažejo, da trenutna pot ni v skladu z vami. 

1. Nedolžne nesreče

Pogosto se udarite denimo v prst na nogi ali v komolec. To je znak, da se morate ustaviti in premisliti, kam boste nadalje stopili. Če se poškodujete, je to opozorilo, da niste pozorni na svojo intuicijo ali ne vidite resnice v situaciji.

2. Pozabljivost

Če nenehno pozabljate ali izgubljate stvari, je to lahko znak, da se morate osrediščiti tukaj in zdaj preden nadaljujete, saj ste izgubili stik s seboj. Prav tako je to znak, da morate biti bolj jasni v življenju, kaj si želite in česa ne.

3. Nenehno zamujanje

Če kar naprej zamujate, je to znak, da morate postati bolj pozorni, organizirani ter v harmoniji z valom življenja.

4. Kaotično okolje

Če vas spremlja nered, je to jasen znak – da se morate spraviti v red. Je znak, da se izogibate očiščevanju nečesa iz preteklosti, kar je zataknjeno globoko v vaši podzavesti. Nered v kuhinji naj bi bil znak težav s prejemanjem in dajanjem ljubezni, medtem ko je nered v spalnici znak težav v odnosih in intimnosti.

5. Razbijanje stvari

Vam kar naprej padajo stvari iz rok in jih razbijate? Lahko gre za znak, da ste v tistem trenutku na napačni poti, da mislite destruktivne misli ali sabotirate sami sebe pred uspehom. Prav tako gre za znak, da morate nadzor spustiti iz rok ter se prepustiti toku življenja.

6. Bolezen

Vsaka bolezen je jasen znak, da delate nekaj narobe. Takrat se je potrebno vprašati: kaj delam narobe in kaj moram spremeniti? Se upočasniti in pretehtati, kaj v vašem življenju velja in kaj ne. Bolezen je klic za nujno spremembo.

7. Izogibate se pogovoru o nečem

Obstaja nekaj, o čemer se res nočete pogovarjati ali razmišljati, čeprav vas žre? Običajno zato, ker vas je strah resnice. Presežite strah in se soočite, prišlo bo olajšanje.

8. Stres, zaskrbljenost

Če vas v trebuhu črviči zaskrbljenost, nekaj ne delate prav. Kaj vam jo povzroča? Gre za osebo, dejavnost ali vaš strah pred nečim? Premislite o tem, kaj vam povzroča stres in kako ga odpraviti.

9. Nedokončane stvari

Dobite naval inspiracije za projekt, a ga nikoli ne dokončate? Če stvari ne izpeljete do konca, je to jasen znak, da niste v ravnovesju, nimate dovolj samozaupanja ali pa vaše ideje niso povsem na mestu.

10. Dolgčas

Če imate občutek zdolgočasenosti je to znak, da ne živite svojega potenciala. Življenje je polno možnosti in priložnosti, zato nimate prav nobenega razloga, da bi vam bilo dolgčas. Če ste se zagozdili v vaši coni udobja in dali življenje na avtopilot, je čas, da se dvignete in naredite nekaj novega.

Vesolje nam daje namige ves čas in nas vodi po poti. Sledite namigom in svoji intuiciji ter bodite odprti za najrazličnejše možnosti. Če ne razumete namena situacije, prosite vesolje, naj vam da jasen znak, kaj delate narobe in mu prisluhnite.

Ana Vehovar, Sensa.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.