30. 5. 2022, 11:28

Kakšen očka bo Vid Valič? Se boji nove vloge?

Vid Valič

Slovenski komik in igralec sicer redko govori o svojem zasebnem življenju, a je letos vseeno v medije pricurljala novica, da bo kmalu postal oče.

"Nove vloge v življenju se že zelo veselim, v bistvu že komaj čakam, saj je do roka poroda samo še en dan," je za 24ur.com povedal Vid Valič in se pohvalil, da sta z bodočo mamico že pripravljena na prihod hčerke. Do takrat pa so njune edine priprave le še večerna masaža nog in mehčanje materničnega vratu. O slednjem je naš komik povedal:

"Če ne veste, kako se to dela, potem najbrž še nimate otrok (smeh)".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruska dača (@ruska_daca)

Kakšen očka bo?

"To vam bo pa moja hčerka povedala potem, ko bo enkrat začela govoriti in racionalno razmišljati. Vem samo, da moram poskrbeti, da ne bo lačna ali žejna, da bo vedno imela mojo brezpogojno ljubezen, stoodstotno pozornost in podporo ter da jo bom poskušal vzgojiti v kritično razmišljujočo, samozavestno, čustveno zrelo in empatično osebo," je Valič povedal za 24ur.com.

Družina ali kariera?

Do sedaj je bil njegov koledar vedno zapolnjen s predstavami, urnik pa neurejen, a kljub temu, da se na to prilagoditev ni dobro pripravil, upa, da s pomočjo babic in dedkov usklajevanje starševstva in dela ne bo problem, ter ob tem dodaja: "Se mi zdi fajn, da otroka vzgaja vsa vas, ker se lahko tako več nauči v krajšem času."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.