7. 6. 2022, 15:45

Izjemno! Primerjava portretov male Lilibet in Elizabete II. pri enaki starosti vas bo OSUPNILA!

Misan Harriman/Profimedia/fotomontaža
Izjemno! Primerjava portretov male Lilibet in Elizabete II. pri enaki starosti vas bo OSUPNILA! (foto: Misan Harriman/Profimedia/fotomontaža)

Tudi kraljica je ob nedavnem prvem srečanju z malo Lilibet gotovo opazila to, o čemer zdaj vsi govorijo!

V čudovitem posnetku dojenčice, ki ga je med njeno rojstnodnevno zabavo prejšnji konec tedna posnel tesni družinski prijatelj Misan Harriman, se Lilibet ''Lili'' Diana Mountbatten-Windsor smehlja na travniku.

Starša Harry in Meghan sta ovekovečila praznovanje njenega prvega rojstnega dne.

Kar je zanimivo, je to, da na fotografiji zdaj prvič vidimo dekličin obraz, saj sta ga Meghan in Harry do sedaj vedno skrivala. Kot lahko takoj opazimo, je deklica rdeče lase podedovala po očetu. Pa tudi njene radovedne oči so prej kot ne očetove, so zapisali pri reviji People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

"Malo je podobna Harryju, malo Meghan in malo kraljici"

Medtem se je na družbenih omrežjih razvila debata o tem, komu je bolj podobna. Še največ všečkov je dobil komentar, da je Lilibet "videti malo kot Meghan, malo kot Harry in malo kot kraljica Elizabeta II." A pri reviji People si niso mogli kaj, da ne bi šli še korak dlje. Poiskali so namreč kraljičin portret, ko je bila še dojenčica, in ga postavili zraven njene pravnukinje.

In za trenutek je nastala tišina.

Ne le izraza na obrazu! Okrogle ličnice, valoviti lasje in celo podoben nasmešek ter ustnice več kot prepričljivo govorijo o njuni veliki podobnosti.

Narava je res neverjetna, so mnogi čustveno vzdihnili!