Julka Firbič | 17. 2. 2021, 17:41

Tega ni nihče pričakoval! Kakšna preobrazba pevke Raiven!

Planet TV

Waw! V novem šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko pod ogrooomnim šopkom nihče ni pričakoval mlade in nadobudne pevke Raiven.

24-letnica se je skrivala pod bujnim in pisanim šopkom rož in odpela pravo operno arijo, s katero je presenetila tako žirijo, ki je naposled ugotovila, kdo se pod njo skriva, kot gledalce ter dokazala, da je izjemna pevka, njen glas pa ima veliko večji razpon kot le do mezzo soprana, kamor ga sama umešča.

Vestna študentka Akademije za glasbo v Ljubljani in Fakultete za Psihoterapevtsko znanost univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani je v času, ki ji ostane, poleg vseh obveznosti tudi učiteljica petja. Preobrazbe ni doživela le v šovu, temveč tudi v resničnem življenju, saj si je privoščila korenito in drzno spremembo frizure, ki je sedaj krajša in izrazito temnejša: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑹𝑨𝑰𝑽𝑬𝑵 (@raivenofficial)

Nam se zdi, da ji noro paše in še bolj poudari njen lep obraz!

Strastna harfistka od nekdaj izraža svojo ljubezen do živali, zadnje čase pa njeno naklonjenost dobiva tudi posebna oseba, s katero preživljata dragocene skupne trenutke. Tako je dragemu za obletnico posvetila skupno sličico in podnjo pripisala, kako vesela je, da jo ljubi prav on: »How lucky am I to be loved by you. Happy anniversary«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑹𝑨𝑰𝑽𝑬𝑵 (@raivenofficial)

Zagnani in pridni Raiven oz. Sari Briški Cirman, kakor se glasi njeno pravo ime, želimo pri njenih izzivih vso srečo tega sveta. Nove maske, sveži nastopi in razkritje misteriozne čebele v Zvezdah pod maskami pa naš čaka že v petek zvečer, zabavna oddaja bo sedaj na sporedu kar dvakrat tedensko, in sicer še v nedeljo ob 19.45 na PlanetTV.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.