P.M. | 26. 2. 2023, 20:27

Preobrazba, da te kap: televizijski voditelj izgubil kar 80 kilogramov (FOTO)

Profimedia

Na družbenih medijih je spregovoril o operaciji želodčnega obvoda, ki jo je prestal leta 2021 in ki mu je rešila življenje.

Britanski voditelj in resničnostni zvezdnik James Argent je bil zaradi debelosti v življenjski nevarnosti, po dveh operacijah in drastičnem hujšanju pa je našel tudi ljubezen. "Lansko leto je bilo neverjetno in mi je spremenilo življenje. Odkar sem imel operacijo želodca, sem izgubil več kot 80 kilogramov, s 170 sem šel na 88 kilogramov. Skupaj z operacijo sem uvedel tudi pomembne življenjske spremembe in zdaj sem v najboljši formi v življenju, tako fizično kot psihično," se je pohvalil.

Znano je, da je za operacijo porabil 10 tisoč funtov, s trebuha so mu odstranili 70 odstotkov maščobnega tkiva, nato pa se je posvetil vadbi in zdravemu življenju, kar ga je v devetih mesecih pripeljalo do neverjetnih rezultatov.

Profimedia

Sledil je poseg odstranjevanja odvečne kože s trebuha, ki se je ni mogel znebiti z vadbo in dieto, rezultatov druge operacije pa še ne more pokazati, ker mora nositi kompresijska oblačila.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James "Arg" Argent (@real_arg)

"Moja pot do tega, kjer sem zdaj, je trajala leta, vendar sem navdušen nad vsem, kar prinaša prihodnost, in iskreno lahko rečem, da se še nikoli nisem počutil bolj samozavestnega in zadovoljnega z osebo, ki jo vidim v ogledalu," je poudaril 35-letnik. V objavi je omenil tudi, da ga je na novo pridobljena samozavest opogumila za ljubezensko življenje. Ima novo dekle, ime ji je Stella Turian, stara pa je 18 let, je razkril. Konec prejšnjega meseca je "njun odnos dvignil na višjo raven", saj je v Italiji spoznal njeno družino.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.