5. 6. 2020, 06:00

Horoskop: Kakšna sorodna duša ustreza vašemu astrološkemu znamenju?

unsplash

Ste že našli svojo sorodno dušo? Preverite, katere lastnosti so v sinergiji z vašimi potrebami in željami, glede na vaše astrološke danosti. 

Težko je najti osebo, ki nam povsem ustreza in nas dopolnjuje. V sorodni duši naj bi se zrcalil vaš najboljši prijatelj, ki je obenem lahko tudi partner, s katerim se cenita, spodbujata, uživata v skupnih hobijih, v ljubljenju in potovanju skozi življenje v dobrem in slabem.

Sorodne duše naj bi delile naše strasti in vizijo za prihodnost. Ko najdete pravo osebo zase, se vam ni treba pretvarjati, da ste močnejši, kot v resnici ste. Mirno lahko izrazite svoje misli in pokažete tudi svoje slabosti. Sorodna duša pa vas bo ljubila takšne, kot ste. Razumeli se boste tudi na neverbalnem nivoju in v njej boste našli uteho v težkih trenutkih. Morda boste celo telepatsko povezani in boste drug drugemu dokončevali stavke ali pa izrekli enako stvar ob istem času.

Sorodne duše ne pridejo v naše življenje zato, ker bi bili rojeni pod srečno zvezdo (ali pa ne), pač pa zato, ker izpolnjujejo poseben namen.

Če verjamemo v dušne povezave, vemo, da se naši odnosi začnejo še preden se utelesimo. Zato ne bodite presenečeni, če se vam zgodi, da vas ob prvem srečanju z določeno osebo prešine, da se poznata že od nekaj. Če ob njej preprosto začutite, da sta si namenjena in ne potrebujete dodatnih racionalnih razlag za vajino globoko povezanost, potem proslavljajte to spoznanje. Ljubite, prepustite se!

Če se zgodi, da se na neki točki ločite, pa sprejmite, da je življenje večno učenje in da tudi ta duša ni prišla na vašo pot kar tako.

Kakšno sorodno dušo "potrebuje" določeno znamenje?

Oven

Potrebujete nekoga, ki vam bo stal ob strani in vam obenem postavljal izzive. Z nekom, ki bi samo pasivno čakal, da vi sprejmete odločitev, si ne morete prav nič pomagati. Prava oseba za vas bo delila vaše vrednote in bo pripravljena tudi kaj tvegati - seveda v namen osebne rasti. 

Bik

Ker ste nagnjeni k pretirani stabilnosti, zakoreninjeni v svoj svet in ne čutite želje po tem, da bi poskusili kaj novega, potrebujete osebo, ki vas bo spodbudila, da se premaknete in razširite svoja obzorja. Nekoga, ki vas razume in sprejema, obenem pa daje navdih za spremembe. Stagnacija ubija duha – pustite vaši ljubljeni osebi, da v vas prebudi nov ogenj. 

Dvojčka

Za vas je pravi tisti, ki vas bo prizemljil. Kar pokate od idej, zato se težko osredotočite na eno samo stvar. Vaša sorodna duša bo prepoznala vašo kreativnost, obenem pa bo v vaše življenje vnesla nujno potrebno stabilnost in varnost, na podlagi katere boste lahko gradili naprej.

Rak

Ste izjemno čustveni in ob sebi potrebujete nekoga, ki je prav tako odprt in srčen. Nekoga, ki vas ne bo obsojal, pač pa bo vaš najboljši prijatelj, terapevt in ljubimec. Na to osebo se boste lahko zanesli v vseh ozirih in skupaj bosta v svet širila sočutje.

Lev

Potrebujete nekoga, s katerim ste lahko, kar ste. Brez mask, brez igranja. Uživate v centru pozornosti in ni vam težko zaigrati veselja tudi kadar niste v najboljši koži, ampak s pravo osebo vsa ta ceremonija ne bo potrebna. Stala vam bo ob strani in pomagala zniževati stres. Ob vas ne bo pričakovala popolnosti, saj se v celoti zaveda, da ta ne obstaja.

Devica

Pogosto ste zelo zahtevni in kritični do sebe, zato potrebujete nekoga, ki vas bo opomnil na to, da ste čudoviti takšni, kot ste. Občudoval vas bo, sprejemal vaše napake in neuspehe ter z vami slavil vse, kar je lepega. Z močjo svoje ljubezni bo tudi v vas prebudil več ljubezni do sebe.

Tehtnica

Radi ste obkroženi z ljudmi, toda hkrati potrebujete tudi veliko časa zase. Vaša idealna osebo bo razumela vaše potrebe in vam pustila dihati. Spoštovala bo vašo neodvisnost in samoiniciativnost. Ker ste romantični po naravi, potrebujete nekoga, ki vas bo znal razvajati in poskrbel za čarobne trenutke.  

Škorpijon

Najbolj pomembno je, da lahko svoji sorodni duši brezpogojno zaupate. Če ste bili že večkrat prizadeti, se težko odprete in ne nosite srca na pladnju. Prava oseba bo v vas spet vzbudila vero v ljubezen, povezanost, enost. Ne bo se vam več treba bati, da boste naredili napako in izgubili partnerja. Sorodna duša vas ne bo kar tako zapustila. Ste močna oseba, a se tega niti ne zavedate. Prava oseba vam bo to potrdila.

Strelec

Ob sebi potrebujete nekoga, ki se ne boji izzivov, je fleksibilen in uživa v preskušanju novih stvari. Nimate potrpljenja, da bi nekoga bezali iz kavča. Vaša duša dvojčica bo, tako kot vi, avanturistične in radovedne narave.

Kozorog

Ljudem se zdite preveč racionalni, predvidljivi, konzervativni, celo rigidni. Toda prava oseba bo znala prebuditi tudi bolj živahne pozitivne lastnosti, ki jih večino časa skrivate. Ko se boste počutili varne in ljubljene, bodo lahko prišle na plan.

Vodnar

Vaša duša dvojčica je nekdo, ki sprejema vaše zamislice in prebliske, ne glede na to, kako trapasti se zdijo drugim. Razume vašo odštekano naravo in nekonvencionalne poglede na svet. Četudi drugi dvomijo, vas ne jemljejo resno ali pa se jim zdite čudaški, bo prava oseba cenila in skupaj z vami proslavljala vaše posebnosti, namesto, da bi pritiskala na zavore.

Ribi

Potrebujete dušico, ki je tenkočutna kot vi, obenem pa vas navdihuje in podpira. Ko se z nekom povežete na zelo globoki ravni, se prebudita tudi vaša kreativnost in pozitivizem. S pravo osebo se ne boste več počutili osamljene in zlahka boste uživali v vseh lepotah življenja, namesto da bi se obremenjevali s stvarmi, ki vas spravljajo v depresijo.

Vir: Sensa.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.