Kanye West zopet presenetil - spremeniti si želi svoje ime

Izdal je 10. jubilejni album

1. 9. 2021, 11:43 | Scena | Piše: Ž.A.

              Kanye West zopet presenetil - spremeniti si želi svoje ime (foto: Profimedia) Profimedia

Ameriški raper Kanye West je izdal 10. jubilejni album Donda, ki ga je poimenoval po svoji pokojni mami Dondi West, ki je umrla leta 2007. Odzivi na album so raznoliki, kar je bilo za pričakovati.  

Nanj je uvrstil kar 27 pesmi

Mislite, da je 27 pesmi na albumu veliko? Zdaj, ko boste izvedeli, da na albumu predstavlja ustvarjalce kot so Weeknd, Lil Baby, Travis Scott, Baby Keem, Pop Smoke, Kid Cudi, Roddy Ricch, Ariana Grande in še nekateri drugi, se vam to sploh ne bo zdelo veliko. Da boste poslušali vseh 27 pesmi, boste potrebovali eno uro in 48 minut.

Oboževalci so nove pesmi že lahko slišali

Julija in avgusta je Kanye organiziral tri dogodke, na katerih so lahko oboževalci že prisluhnili novemu albumu. Dogodki so potekali v Atlanti in Chicagu, udeležilo se je na tisoče poslušalcev.

Odzivi na album so razdvojeni

"Donda Kanyeja Westa je resnično mojstrovina. S sodelovanji z Jay-Z-jem, Lil Durkom, Kid Cudijem, Palyboijem Cartijem, Travisom Scottom in Babyjem Keemom. Ta album ima dušo in srce. Odlična sporočila in še boljša glasba. Kanye se je vrnil. OCENA: 10/10," je le eden izmed zapisov oboževalca, ki mu je bil album nadvse všeč.

Na drugi strani pa je Kanye prejel veliko kritik. To je le ena izmed njih:

"Pravkar sem preposlušal album Donda in sem ostal brez besed. Jočem, ker je to najverjetneje najslabši album, kar sem jih kdaj poslušal. Iz mojih ušes teče kri in sem na poti na urgenco. Hvala Kanye West."

Kaj se dogaja z njim in Kim Kardashian West?

Stvar, ki še ni povsem jasna, zdaj še bolj ni jasna. Na tretjem promocijskem dogodku se je v poročni obleki znamke Balenciaga prikazala Kim Kardashian West. To je zanimivo ravno zato, ker je pred nekaj meseci vložila uradno zahtevo za ločitev od priljubljenega raperja, vendar zgleda, da sta ostala v dobrih odnosih. Ali zopet obujata ljubezen zaenkrat še ni znano.

Kanye je vložil prošnjo za uradno spremembo osebnega imena

Presenečenj še ni konec, saj je pred nekaj dnevi raper presenetil še z eno odločitvijo. Vložil je prošnjo za spremembo imena v 'Ye', ki že nekaj let predstavlja njegov nadimek in se z njim predstavlja tudi na družbenih omrežjih.