Ž.A. | 9. 6. 2023, 08:01

Katarina Benček o trenutku, ko ni vedela, da v šovu Super par snemajo kamere

Voyo/posnetek zaslona

Znašla sta se v zelo neprijetni situaciji.

Katarina Benček je že vrsto let na slovenski sceni, v zadnjih letih pa jo poznamo kot potovalno vplivnico. Skupaj s svojim izbrancem Markom Pavlovićem, s katerim imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, namreč potujeta in ustvarjata vsebino za različne naročnike.

Čeprav se Katarina in Marko poznata že več kot 15 let, sta uradno skupaj 4 leta. Še pred kratkim smo ju spremljali v resničnostnem šovu Super par, kjer sta na javnost naredila precej pozitiven vtis.

V Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave sta spregovorila o snemanju šova Super par. Tudi o trenutku, ko nista vedela, da kamere tečejo. Prisluhnite jima.

"Govorila sem si: 'Katarina, pusti ga. Snemajo nas. Umiri se. Dihaj.' Da bi se rukala pred kamero, se nisva. Mislim, da vsi, ki smo šli v šov, smo se bali, da se ne bi pred kamero skregali. Tega si res ne želiš. Vsi smo šli s podobnimi željami, da nisi najslabša verzija sebe pred kamero. Zavedaš se kamer, ampak vmes pozabiš. Po izzivu so nas posedli na stol in na tistem stolu so nas snemali, mi pa na začetku tega nismo vedeli. Po izzivu je bilo tako: 'Končali ste. Tukaj imate brisače. Pojdite se spočit.' Usedel si se in si mislil, da si 'off the set', kamere pa snemajo!" je razkrila Katarina.

Celoten pogovor najdete spodaj. Veseli bomo, če mu prisluhnete.

Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?