Uredništvo | 26. 5. 2023, 08:36

Katarina Čas je srečno zaljubljena: vemo, kdo je in kaj počne fant, ki je ukradel njeno srce!

Sami Rahim

Svojega ljubezenskega življenja ni nikoli izpostavljala v javnosti, a njeno srce je že nekaj časa oddano.

Igralka Katarina Čas je bila gostja v najnovejši epizodi Mastercard® podkasta navdiha, ki ga vodi Borut Pahor. Pogovor je tekel predvsem o njeni bogati igralski karieri, o Scorsesejevi veliki uspešnici Volk z Wall Streeta, v kateri Časova odigra eno od stranskih vlog, njen soigralec pa je bil nihče drug kot Leonardo DiCaprio. Spoznal ga je tudi Pahor, ki želi poslušalcem podkasta z različnimi sogovorniki sporočiti, da uspeh ne pride zlahka in da je do vrha težka pot.

"Ko govorimo s tako slavnimi in uspešnimi ljudmi, kot ste vi, prevečkrat poudarimo samo to, da vam uspeva ... Jaz tudi v teh pogovorih, ki jih imam, poskušam tistim, ki nas poslušajo, zlasti mladim povedati, da do tukaj ni pripeljala kraljevska pot," Pahor iskreno nagovori svojo sogovornico, ki se je strinjala z njegovimi besedami.

Sami Rahim

"Da, veliko je težav in dostikrat tudi zelo osebne narave, katere vsak od nas – to je človeško – poskuša malo skriti. Poskuša biti sam s sabo, noče s tem obremenjevati javnosti. Ne gre za to, da te je sram, da si v težavah, ampak nočeš s tem obremenjevati ljudi. Poskušaš sam to rešiti in takrat potrebujemo muzo," meni Pahor in gostjo povpraša, ali ima kakšno.

"Nimam muzota ali muze (smeh). Nikoli nisem imela idola, ali pa da bi bila prav osredotočena na nekoga. Potrebujem pa glasbo, ki daje atmosfero življenju ..." pove simpatična Katarina Čas, nato pa voditelj nadaljuje: "Ampak za to imaš muzota, kot si rekla. Luka, ki je prišel s tabo iz Trsta, je ..." "Aja, to je pa moj fant," pojasni Katarina, ki jo Pahor dopolni: "... in je glasbenik."  Katarina pritrdi, da je prav on njen muzo, ob tem pa še razkrije, da ustvarja glasbo za filme.

Celoten pogovor najdete spodaj. Prisluhnite mu.

Vabljeni na Metroplay, kjer si lahko ogledate vse epizode Mastercard® podkasta navdiha z Borutom Pahorjem. Naš nekdanji predsednik republike se pogovarja z izjemnimi Slovenkami in Slovenci, ki so na svoji poti ustvarili neprecenljive zgodbe, vredne preučevanja. Je nefiltrirano potovanje skozi njihove izkušnje, o odkrivanju njihovega potenciala, preseganju ustaljenih okvirjev in ustvarjanju izpopolnjenega življenja.

Vsebino omogoča Mastercard®.

Prijavite se na naš novičnik, da ne zamudite naslednje epizode podkasta, ki prihaja kmalu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.