P.M. | 19. 3. 2023, 14:39

Kate Middleton ob materinskem dnevu z družinskim portretom očarala Britance (FOTO)

Profimedia

Valižanska princesa je tudi tokrat poskrbela, da se člani kraljeve družine ljudstvu predstavijo v čim lepši luči. 

Materinski dan v Veliki Britaniji praznujejo 19. marca, Kate Middleton, tudi sama mati treh otrok, je ob tej priložnosti delila prisrčne nove fotografije Georgea, Charlotte in Louisa. Portret je posnel fotograf Matt Porteous, na njem Kate in otroci sedijo v drevesni krošnji in so do ušes nasmejani. Princa Williama ni ob njih, s čimer je jasno poudarjeno, da gre za vlogo matere v družini ter da je v ospredju njena vez z otroki.

Ob fotografiji, ki je nastala na kraljevem posestvu Sandringham v Norfolku, je pripis: "Vse najboljše za materinski dan - od naše družine - vaši."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Tako kot vedno, ko za portret pozira na posestvu Sandringham, se je Kate oblekla zelo športno, na sebi ima kavbojke in športne copate. George in Louis sta oblečena v modre kratke hlače in srajčke s kratkimi rokavi, medtem ko ima mala Charlotte na sebi kombinezon iz džinsa.

Instagram/The Prince and Princess of Wales

Videti so zelo poletno, svetlo ozadje pa portretu doda pozitivno energijo in krepi pozitivno noto sporočila. Kate je ob skupni fotografiji z vsemi svojimi otroki objavila še fotografijo, na kateri je le z najmlajšim sinom, štiriletnim princem Louisom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.