N. V. | 15. 8. 2022, 09:45

Katera je mati in katera hči? Skupaj hodita na zmenke

Instagram Joleen Diaz

Ena je stara 45 let, druga 22. Čeprav nista sestri, sta za marsikoga na prvi pogled videti kot dvojčici.

Joleen Diaz je stara 45 let, živi v Kaliforniji in slovi kot ena najbolj vročih mam na svetu. Zaradi izjemno mladostnega videza vsi mislijo, da je njena hči Meilani pravzaprav njena sestra.

S hčerko se tako pogosto odpravita na dvojni zmenek, poročajo Slovenske novice: "Ko sva obe v razmerju, greva s fanti pogosto na bovling, na pohod ali plažo ... Meilani me kar naprej sprašuje za nasvete o ljubezni in zmenkih. Všeč mi je, da mi zaupa."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

Njeno ljubezensko življenje

Vroča mama je postala svetovna senzacija, ko so njene fotografije odkrili mediji. Nihče si ni mogel predstavljati, da je lahko ženska njenih let videti tako mladostno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

A Diazova kljub svoji priljubljenosti še vedno ni našla ljubezni svojega življenja: "Raje imam ambiciozne, motivirane moške, polne samozavesti ... Mora biti sposoben prispevati finančno, a tudi čustveno. Mora imeti rad pse, ker imam zlatega prinašalca. Mora biti družaben, a tudi fizično aktiven. To je zame pomembno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

Čeprav se je od moža ločila pred 14 leti, še ni obupala nad moškimi. "Ko me na zmenek povabijo mlajši moški, mi to enako laska, kot če to storijo moški mojih let. Mislim, da so mlajši moški bolj nagnjeni k fantaziranju o tem, kako je imeti starejšo žensko, medtem ko so starejši moški pragmatični. Starost zame ni težava, želim pa si najti nekoga, s katerim bom rasla, postala boljša. Ne želim hoditi z nekom, ki se želi samo zabavati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

"Mlajši moški me vabijo na zmenke, a jih večinoma zavrnem. Imam vtis, da so si na podlagi mojega profila na Instagramu ustvarili lažno podobo o meni," pravi Diazova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.