Uredništvo | 23. 2. 2024, 15:09

Legendarni superzvezdnik v Ljubljani: poglejte, kaj si je privoščil (imamo fotografije)

Zvezdnik je iz Slovenije odšel s to sladko dobroto ...

Dobro varovana skrivnost je bila, da se je zadnje dni v Ljubljani mudil svetovno znani zvezdnik Keanu Reeves, glavni obraz franšize Matrica.

Arhiv Žito

O tem se je šušljalo že na platformi Reddit, zdaj pa je novica končno potrjena. Potrdili so jo v Žitu, kjer so imeli z zvezdnikom veliko opravka: člani njegove ekipe, ki so očitno stanovali v enem od hotelov na Bavarskem dvoru, so namreč vsako jutro popili kavo v Žitovi trgovini na 'Bavarcu' in se v njej počutili tako domače, da so tudi prodajalkam omogočili srečanje in fotografiranje z zvezdnikom svetovnega formata.

Prodajalke in predstavniki Žitove maloprodaje so igralskemu zvezdniku ob spontanem srečanju podarili tudi sveže pečeno Žitovo potico, kulinarični simbol Slovenije. Keanu Reeves se je tako od Slovenije poslovil s potico v roki.

Arhiv Žito

"Zvezdnik in njegova ekipa so poleg potice pohvalili tudi odlično kavo v naši prodajalni in pekarnici Žito na Bavarskem dvoru ter jo označili kar za najboljšo kavo v mestu. Vsako jutro so bili deležni izjemno prijazne postrežbe prodajalk ter prijetnega ambienta," pojasnjuje Nina Rus Turuk, odgovorna za odnose z javnostmi v Žitu.

Dejala je tudi, da je bilo fotografiranje z izjemno prijaznim in dostopnim zvezdnikom za prodajalke največja nagrada in zahvala za njihov trud. Želijo si, da bi pekarnica Žito postala stičišče zvezdnikov in turistov, saj v njej odslej lahko poskusijo potico in kavico na "zvezdniški, Keanu način".

Arhiv Žito

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord