4. 6. 2021, 11:24

Kim Kardashian o ločitvi od Kanye West: "Počutim se kot f**** zguba!"

profimedia

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je v eter, tekom sinočnje nočne epizode v šovu Keeping Up with the Kardashians, planila v jok, ko se je sestrama Kendall in Kylie Jenner ter Kourntey Kardashian izpovedala, kako se počuti zaradi ločitve od Kanye Westa.

Kim Kardashian se je od raperja, s katerim imata štiri otroke, ločila letos februarja. Po šestih letih sta se pred sodiščem razšla, uradno z razlogom 'nepremostljivih razlik'.

V šovu je med drugim povedala, da je West 'čudovit oče', in nadalejvala: "Mislim, da si zasluži ob sebi imeti nekoga, ki ga bo podpiral na vsakem koraku, mu sledil na vsakem koraku in se preselil v Wyoming. Jaz vem, da tega ne morem."

"Imeti bi moral ženo, ki ga bo v vsem podpriala in potovala z njim in naredila vse, kar bi si želel, in jaz tega ne morem. Počutim se kot f**** izguba. To je kot tretji f***** zakon ... In počutim se kot f***** luzer, ampak sploh ne morem razmišljati več o tem. Hočem biti srečna."

Tekom iste epizode je Kim še priznala, da ni naredila izpita prvega letnika študija prava, zaradi česar so njeni načrti, da bi postala odvetnica, obviseli v zraku.

profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.