19. 3. 2022, 12:39

Kim Kardashian razburila z izjavo: "Dvignite svojo rit in delajte!"

Profimedia

Nekdanja uslužbenka družine Kardashian razkrila, kako je bilo delati za slavno družino. 

Odločitev nekdanje zaposlene, da spregovori o tem, je botrovala naslednji izjavi Kim Kardashian.

"Imam najboljši nasvet za poslovne ženske. Dvignite svojo rit in delajte! Zdi se, da te dni nihče noče delati. Ljudje mislijo, da živimo le od svoje slave. Mi se dobesedno ubijamo z delom, da bi imeli vse, kar imamo danes. Žal nam je, če mislite drugače. Nimamo energije, da bi se borili proti vam."

Jessica DeFino je Kim takoj po izjavi označila za hinavko.

"Leta 2015 sem bila urednica aplikacij za Kardashianove. Delala sem dneve in noči, tudi ob vikendih, a sem imela tako slabo plačo, da sem si komaj privoščila dostojno življenje. Da bi dodatno zalužila sem želela opravljati še druga dela, vendar enostavno nisem imela časa."

Zaradi negativne izkušnje se je po odhodu od družine Kardashian obrnila proti lepotnim medijem, kritizira lepotno industrijo in poroča o njeni škodljivosti. "Kardashianove imajo postavljene nemogoče standarde lepote in nemogoče je ostati v koraku z njimi."

S svojo izjavo je razburila tudi mnogo drugih.

"Noro je, da se Kim Kardashian obnaša kot da ima boljšo delovno etiko kot druge ženske. Prihajate iz maksimalnih privilegijev, poleg tega pa ves vaš obstoj in relevantnost izhajata iz kontroverznosti. Po čem produktivnem ste znani?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.