Ž.A. | 7. 12. 2021, 10:00

Koliko je v treh letih z resničnostnimi šovi zaslužil Franko Bajc?

IG: @franko_bajc

Franko Bajc je moški zmagovalec resničnostnega šova Exatlon, ki se je zaključil z veliko finalno tekmo v petek. To verjetno že veste, kajne? Ampak - ali veste, koliko je zaslužil le z resničnostnimi šovi?

Veliki zmagovalec Exatlona

Franko Bajc je v šovu pokazal izjemno fizično pripravljenost in spretnost na različnih poligonih. V treh mesecih je kljub vmesni poškodbi pometel z vso moško konkurenco in si prislužil novo zmago. Exatlon je imel dva zmagovalca - moškega in žensko, ki je bila v tem primeru Marjanca Polutnik. 

Priporočamo tudi: Pregled Instagrama: zmagovalni Exatlon vtisi, Natalija Verboten o lepotnih popravkih in mali Roglič na kolesu

Tako Marjanca kot tudi Franko sta v žep pospravila vsak po 50 tisoč evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

Že drugič zmagovalec resničnostnega šova

Exatlon pa ni bil njegova prva zmaga. Franko je pred tremi leti zmagal v šovu Kmetija, kjer je prav tako zaslužil 50 tisoč evrov.

To pomeni, da je Franko v treh letih z resničnostnimi šovi zaslužil kar 100 tisočakov.

Poleg tega pa je iz njegovega Instagrama razvidno tudi to, da kot vplivnež sodeluje z nekaterimi izbranimi podjetji z objavo vsebin na svojih družbenih omrežjih.

Več kot očitno je, da je Franko velik ljubitelj šovov, saj je sodeloval tudi v Survivorju, tekmoval za naziv mistra Slovenije in plesal v oddaji Zvezde plešejo.

Športni navdušenec

Medtem ko je drugim tekmovalcim v Exatlonu pisalo, kaj počnejo v življenju (na primer: študentka, osebna trenerka, plavalec itd.) je Franku pisalo, da je športni navdušenec. Zakaj? Že pogled na njegov profil na Instagramu nam pove več kot dovolj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

Preberite tudi: [EXATLON] Nives Orešnik brutalno iskreno o Marjanci Polutnik: "Ni mi všeč njen neiskren in lažniv karakter!"

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec