2. 12. 2020, 14:13 | Vir: STA

Kolinda Grabar-Kitarović dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Dar-Mar

Profimedia
Kolinda Grabar-Kitarović dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Dar-Mar (foto: Profimedia)

Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Dar-Mar, ki jo predvaja komercialna hrvaška televizija Nova TV. Epizodo nadaljevanke, v kateri bo Grabar-Kitarovićeva igrala sebe, ko je bila predsednica države, bodo predvajali januarja 2021.

Grabar-Kitarovićeva je za hrvaške medije potrdila, da bo imela manjšo vlogo v eni od epizod priljubljene televizijske nadaljevanke Dar-Mar. Zaradi pogodbe, ki jo podpisala z Novo TV, ni mogla razkriti več podrobnosti o svoji vlogi, je danes poročal Jutarnji list. Časnik piše, da je 52-letna Grabar-Kitarovićeva dobila t. i. cameo vlogo, ki pomeni, da se znana osebnost iz javnega življenja na kratko pojavi v filmu, nadaljevanki ali videospotu.

"Sijajno sem se zabavala na snemanju. Zato sem tudi sprejela vlogo," je kratko dejala nekdanja hrvaška predsednica za zagrebški časnik. Jutarnji list ugiba, da bo vloga Grabar-Kitarovićeve morda povezana z likom deklice, ki si v nadaljevanki želi biti predsednica države in ima v svoji sobi velik poster nekdanje hrvaške predsednice.

Humoristično nadaljevanko so začeli predvajati oktobra. Spremlja dogodke policijske poveljnice in njenih kolegov, ki delajo na majhni policijski postaji v izmišljenem odročnem kraju. Prvo epizodo je spremljalo 550.000 gledalcev ali 39,9 odstotka. Doslej so predvajali 35 epizod nadaljevanke. Epizoda z Grabar-Kitarovićevo bo na sporedu januarja.

Nekdanja hrvaška predsednica je bila septembra operirana na hrbtenici. Kot je povedala v nedavnem pogovoru za televizijo N1, je med okrevanjem pripravljala svoj doktorat. Grabar-Kitarovićeva je januarja letos izgubila v drugem krogu predsedniških volitev. Julija je bila izbrana za članico mednarodnega olimpijskega komiteja (IOC).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.