8. 7. 2021, 11:37

Koncert SoulGrega Artista & BigLights banda v Rogaški Slatini

SoulGreg Artist

Vroče poletje je kot nalašč za enkratno in fantastično sprostitev na velikem »open air« koncertu SoulGrega Artista & BigLights banda.

Koncert se bo zgodil v petek, 16.7. ob 20.30h v prelepi Rogaški Slatini, na prostem v centru mesta na Evropski ploščadi.

Glasbena poslastica bo hkrati uvod v otvoritev Aninega poletja v parku 2021, zato bo vstop prost.

Za pokušino koncerta z vami ob tej priložnosti delimo dve njegovi skladbi:

  • Hallelujah
  • O, bog, povej

SoulGreg Artist je vrhunski in izkušen slovenski glasbenik. Glasbi je z vsem srcem predan že od šestega leta dalje in je skladatelj, kitarist ter pevec, obenem pa je tudi multiinstrumentalist in glasbeni producent. Ustvarja svojevrstno glasbo tako v slovenskem kot angleškem jeziku, v kateri prevladuje melodičen rock, pop in soul v zvokih popularne glasbe, na odru pa je pevec s soul/R&B/rock glasom in kitarist. V njegovi glasbi je med drugim kitari vrnil njeno glasbeno moč, kar mu daje unikaten stil in dodatno prepoznavnost.

Na koncertu nas bo SoulGreg Artist popeljal skozi svoje dolgoletno glasbeno ustvarjanje in bo izvedel tako svoje avtorske skladbe, kot so Še Živim, Tisoč Let, O bog povej, Give me your fire, Usojena, Let the love win, Nocoj, kot priredbe Hallelujah, Se bastasse una canzone, Man in the mirror, The prayer, Lean on me…

Lepo vabljeni 16.7. v Rogaško Slatino!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.