N. V. | 5. 6. 2022, 13:38

Kraljeva družina se bo povečala! Katera je noseča?

Profimedia

To pa je novica! Kraljevi otroci bodo medse dobili novega prijatelja!

Sestra Kate Middleton, vojvodinje Cambridge, Pippa Middleton je noseča. V soboto so jo opazili v Londonu na zvezdniškem koncertu Party at the Palace z opaznim trebuščkom, poroča medij Page Six.

Pippa se je pridružila svoji sestri in svaku na množičnem koncertu in se tako zabavala skupaj s številnimi člani kraljeve družine, vključno s princem Charlesom, princem Georgeom, princeso Charlotte, princeso Anne in princem Edwardom.

Profimedia

38-letnica se je leta 2017 poročila z bogatašem Jamesom MatthewsomLeto po poroki sta z Matthewsom kupila Bucklebury Farm in safari park v West Berkshireu. Imata dva otroka, Arthurja, ki je star tri leta in Grace, ki je stara eno leto. 

S starejšo sestro naj bi bila zelo blizu

Svetovno slavo je doživela, ko je služila kot družica, ko se je leta 2011 Kate poročila s princem Williamom. Veliko pozornosti je pritegnila njena živahnost in obleka, ki jo je nosila: to je kreiral Alexander McQueen.

Profimedia

Takrat so mediji celo njeno zadnjico primerjali z zadnjico Kim Kardashian. "Moram reči, da (moja zadnjica) - čeprav je uživala bežno slavo - ni primerljiva (s Kardashianovo)," je zapisala Middletonova v kolumni za britanski Spectator

Profimedia/fotomontaža

Kaj o tem menite vi?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.