R.S. | 30. 9. 2023, 13:34

Kraljevo družino pretresel umor, izrazi sožalja prihajajo z vsega sveta

Profimedia

Novica jih je popolnoma šokirala. 

Kraljeva družina je prejela grozljivo novico o smrti nekdanje delavke. V Teksasu je bila namreč umorjena nekdanja osebna asistentka Sarah Ferguson, vojvodinje Yorške. Truplo Jenean Chapman so našli v stanovanju v Dallasu v ponedeljek popoldne, oblasti pa so ugotovile, da je šlo za umor. V zvezi z njeno smrtjo so aretirali 48-letnega Jamesa Patricka, ki ga bodo obtožili umora. 

Sorodniki Chapmanove so za Sky News povedali, da je bila 46-letnica s Patrickom poročena le nekaj mesecev, njuno razmerje pa je bilo že več let burno.

Šokirana nad novico

Sarah Ferguson, nekdanja žena princa Andrewa, je na družbenih omrežjih zapisala, da jo je novica "šokirala in razžalostila." "Jenean je bila zvesta, delavna, lepa in zabavna, srce se mi lomi za njeno družino in prijatelje. Slišali sva se pred nekaj meseci in zdelo se mi je, da je tako srečna."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

Vojvodinja je dodala, da je donirala finančna sredstva, da bo družina lahko plačala pravne in pogrebne stroške ter prepeljala njeno telo v New York. Izrazi sožalja prihajajo z vsega sveta.