8. 9. 2021, 08:47

Kylie Jenner na Instagramu potrdila novico, da pričakuje drugega otroka - in odzvala se je tudi babica

Profimedia

Uradno je! Zvezdnica Kylie Jenner, ki slavi po tem, da je svojo prvo nosečnost uspešno prikrila javnosti, je z ljubkim videoposnetkom, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu potrdila, da pričakuje drugega otroka skupaj s partnerjem raperjem Travisom Scottom.

Ljubka Stormi Webster bo postala starejša sestrica

Kylie Jenner in Travis Scott sta se po treh letih odločila za naraščaj. Njuna prva hčerka Stormi Webster se je rodila 1. februarja 2018 in lomi naša srca s svojo simpatičnostjo. Kylie jo redno objavlja na svojih družbenih omrežjih in deli prizore in njunega življenja. 

V spodnjem posnetku slišimo Kylie, ki reče svoji hčerki: "Ali si pripravljena iti k maminemu zdravniku?" na kar Stormi navdušeno reagira. Že takoj na začetku je Kylie v videoposnetku pokazala pozitiven test nosečnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Novice se je razveselila tudi babica Kris Jenner

"Ali si noseča?!" je bil odziv Kris, ko ji je hčerka Kylie pokazala fotografije sonograma. "Stormi, dobili bomo še enega otroka!" se je novice razveselila babica in povedala, da je to eden najsrečnejših dni v njenem življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

O novici, da 24-letnica pričakuje svojega drugega otroka s Travisom Scottom se je najprej le šušljalo, saj zvezdnika novice nista takoj potrdila, vendar sta to naredila v svojem slogu - z ganljivim in intimnim videoposnetkom. V njem vidimo kar nekaj njunih lepih trenutkov.

Njuna zveza ni bila vedno rožnata

Po dveh letih razmerja se je par razšel, le eno leto po rojstvu njune prve hčerke, vendar sta v teh mesecih ohranila dober partnerski odnos. Vir je za E! News februarja 2021 povedal, da kemija ni nikoli zbledela in da sta ostala "noro zaljubljena drug v drugega".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Vir je še povedal, da je bilo očitno, da se nekaj pripravlja. "Vsakič, ko sta bila skupaj, si lahko opazil, da je tam veliko ljubezni. Njuna obraza zasvetita, ko sta skupaj, in zdi se, da sta zelo srečna."

Par se je po nekaj času narazen pobral in zdi se, da se je v njihovi družini zopet vse postavilo na svoje mesto. "Pobrali so se in nadaljevali od tam, kjer so končali," je še dodal omenjeni vir. 

Vir: eonline.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.