Uredništvo | 11. 6. 2024, 12:43

Lado Bizovičar družino popeljal na eksotične počitnice: ti posnetki so osupljivi! (FOTO)

Mediaspeed/Sandi Fišer

Medtem ko lahko nekateri samo z odprtimi očmi sanjajo o takšnih počitnicah, sta si zaljubljenca polnila baterije na sanjski lokaciji.

Lado Bizovičar in njegova izbranka Anela Šabanagić sta se po zahtevnem komično-glasbenem spektaklu Slovenska muska v Stožicah umaknila od javnosti in si vzela zaslužen oddih. Anela je na Instagramu s sledilci delila objavo februarja, vse do danes pa ni objavila ničesar novega. Tokrat pa je presenetila z novim ''reelom'', ki ga je delila na Instagramu s sanjskih družinskih počitnic.

Skupaj s hčerkama sta se Lado in Anela odpravila na počitnice na otočje Raja Ampat (Štirje kralji), ki so kot biseri posejani po turkiznih lagunah. Vzhičena dopustnica je v objavi razkrila, da je bila omenjena počitniška lokacija ena izmed prvih destinacij, ki jo je par na začetku svojega razmerja dodal na svoj seznam želja.

"Tako odmaknjeno, prvinsko in očarljivo mesto, snorklanje in potapljanje v kristalno čisti vodi, polni pisanih koral in na tisoče vrst rib. Ne bi mogli biti srečnejši in bolj hvaležni, da sta najini dekleti del tega neverjetnega potovanja! Resnično najbolj edinstvena izkušnja vseh naših potovanj in najlepši kraj, kjer smo do zdaj bili," je zapisala in v objavo združila posnetke in čudovite fotografije, ki razkrivajo koščke pravega raja na Zemlji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Lado Bizovičar in Anela Šabanagić se premišljeno odločita, kaj bosta delila z javnostjo. In ko to storita, je povsem razumljivo, da je toliko večje zanimanje javnosti, kaj počneta. Naj omenimo, da sta še vedno precej zadržana pri izpostavljanju hčerk in občasno delita kakšno podrobnost. Starejša bo avgusta praznovala že šest let, mlajša pa je maja na rojstnodnevni torti upihnila tri svečke.

Lado že v vlogi žiranta

Lado Bizovičar si je po napornih mesecih in pripravah za svoj stoženski spektakel v januarju dodobra napolnil baterije. Pred dnevi je tako znova sedel za žirantsko mizo šova Slovenija ima talent in se pridružil Ani Klašnji, Marjetki Vovk in Andreju Škufci pri ocenjevanju novih talentov v priljubljenem TV-šovu Slovenija ima talent.

Štiriperesna deteljica nabrušenih besed, natančnih pogledov, čustvenih izlivov in strogih kriterijev je minuli konec tedna že odprla jubilejno 10. sezono. Kot so razkrili ustvarjalci na družbenih omrežjih, so v prvih avdicijskih oddajah v živo že prerezali torto, plesali, peli, se veselili in podelili kar dva zlata gumba. Za več pa bo verjetno treba počakati do jeseni, ko bodo oddajo uvrstili na TV-spored.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klašnja (@anaklasnja)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu