Uredništvo | 14. 2. 2024, 13:04

Ladova izbranka Anela z ogromnim šopkom, o katerem govori vsa Slovenija: izbrskali smo, koliko stane (FOTO)

Instagram/Anela Šabanagić/Urša Premik/Sanjski šopek/fotomontaža

Anela Šabanagić, dolgoletna partnerica Lada Bizovičarja, je dobila v dar šopek, o katerem lahko marsikatera samo sanja.

Lado Bizovičar je konec januarja na oder Stožic postavil enkratno glasbeno-gledališko predstavo Slovenska muska v Stožicah. Pri velikem projektu je sodelovalo kar 134 članov ekipe, 269 pa je bilo nastopajočih. Glavna producentka projekta je bila prav njegova partnerica Anela Šabanagić, ki je z Ladom in projektom dihala več mesecev in skrbela, da gre vse po načrtih.

Čeprav je od velikega spektakla minilo že več kot tri tedne, pa se prah okrog njega nikakor ne poleže. Še posebej, ker Lado Bizovičar in Anela Šabanagić objavljata utrinke iz zakulisja in se vsem sodelujočim pri projektu javno zahvaljujeta za njihov doprinos.

Tokrat je našo pozornost pritegnil razkošen šopek, ki ga Anela Šabanagić na eni od zadnjih objavljenih fotografij drži v naročju. Čeprav gre za črno-belo fotografijo, ki jo je v zakulisju glasbeno-gledališko predstave posnela priznana fotografinja Urša Premik, se jasno vidi, da je šopek sestavljen iz vejic evkaliptusa, pampaške trave in vrtnic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Veličasten šopek, ki ga dobite ...

Anelin šopek se nam je na prvi pogled zdel znan, saj smo ga nedavno opazili na Instagram profilu cvetličnega studia Sanjski šopek. Ta je 27. januarja objavila posnetek, na katerem se jasno vidi, da gre za zelo podoben, če ne celo isti šopek. Na posnetku ga v rokah drži Metka iz Sanjskega šopka, ki ga je verjetno tudi izdelala.

Glede na to, da je imel Bizovičar svoj veliki spektakel v Stožicah v soboto, 27. januarja, je dovolj zgovoren podatek, da ga je naročil on in prav v omenjenem cvetličnem studiu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WEDDING FLORIST Slovenia [designing worldwide] (@sanjskisopek)

Opazili pa smo še nekaj. Objavo Sanjskega šopka je komentirala tudi Ladova sestra, Špela Bizovičar, ki je zapisala: "Blagor tisti, ki ga je dobila! Tako šopek kot moškega," ter zraven pripisala emotikone, ki simbolizirajo ljubezen.

Glede na velikost šopka in število vseh cvetov, ki ga ta sestavlja, smo izbrskali, da se cena zanj giblje od 400 do 500 evrov.

Le katera ženska se ne bi razveselila takšnega šopka?

Le katera ženska se ne bi razveselila takšnega šopka?

Instagram/Sanjski šopek

Dih jemajoči šopek je resnično nekaj posebnega. In prav tako je bila domnevna gesta, ki jo je Lado Bizovičar namenil svoji ljubljeni Aneli in se ji s tem zahvalil za njeno požrtvovalnost in trdo delo, v katerega je bila vpeta pri enem najbolj zahtevnejših projektov vseh časov.