A. Kl. | 28. 2. 2022, 10:30

Lady Gaga in Bradley Cooper: KEMIJA je še vedno še kako prisotna!

Profimedia

Lady Gaga in Bradley Cooper, zvezdnika uspešnice iz leta 2018 Zvezda je rojena, sta se na podelitvi nagrad igralskega ceha prisrčno objela.

S tem sta obudila spomine na čas promocije omenjenega filma, ko se je veliko šušljalo o njuni medsebojni kemiji tako na platnu kot v resničnem življenju.

Nekateri so takrat namigovali celo, da je bila prav njegova naklonjenost soigralki povod za Cooperjev razhod z rusko manekenko Irino Shayk, s katero ima zdaj petletno hčer.

A zvezdnika sta tovrstna namigovanja prezrla in javno govorila predvsem o tem, da se je med njima spletlo "prijateljstvo za vse življenje".

Profimedia

"Zelo sem vesel, da ji je Bog dal talent, ki ga ima, in da je izbral prav njo, saj je tako čudovito bitje," je Cooper takrat povedal o Gagi.

Ona pa je o njem dejala, da je od trenutka, ko sta se spoznala, začutila izjemno medsebojno kemijo, a bolj v smislu, da nanj gleda kot na člana svoje družine.

Profimedia

47-letni Cooper je na eni najbolj zvezdniških rdečih preprog po dolgem času - zaradi pandemije covida-19 je bila zadnji dve leti tudi na tem področju precejšnja suša - nosil klasično črno obleko z metuljčkom.

35-letna Gaga pa je bila osupljiva v beli obleki ateljeja visoke mode Georgio Armani - in ne Gucci, kot bi morda glede na njeno vlogo v Hiši Gucci pričakovali - iz belega svilenega satena z bleščečim izvezenim oprsnim delom.

Profimedia

Priljubljena pevka in igralka je bila za nagrado igralskega ceha nominirana prav za vlogo Patrizie Reggiani v omenjenem filmu Ridleyja Scotta o dinastiji Gucci.

Cooper je stanovske kolege prepričal v stranski vlogi v Sladičevi pici pod režijsko taktirko Paula Thomasa Andersona.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.