P.M. | 27. 3. 2024, 18:00

Zvezdnica na družbenem omrežju sporočila, da je na poti dojenček

Instagram/Lea Michele/posnetek zaslona

Presrečna nosečnica ni mogla skriti svoje radosti ob veselem pričakovanju.

Ameriška igralka Lea Michele, ki je najbolj znana po svoji vlogi v seriji Glee, bo spet postala mama. 37-letna igralka, in njen mož Zandy Reich sta leta 2020 dobila prvega sina, ki sta mu dala ime Ever Leo (kar v prevodu pomeni 'večni lev'). Da je spet v veselem pričakovanju, je igralka razkrila na Instagramu s fotografijo svojega nosečniškega trebuščka in kratkim pripisom: "Mami, oči in Ever so vzhičeni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele)

Lea Michele in poslovnež Reich sta se poznala že več let, preden sta julija 2017 postala par, aprila naslednje leto sta se zaročila. Igralka in pevka je takrat na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri si obraz zakriva z levo roko, ki jo krasi zaročni prstan. Objavi je kratko in jedrnato pripisala: "Da." Par se je poročil marca leta 2019, kmalu zatem se jima je pridružil tudi sinček Ever.

Profimedia

Tudi ko je bila noseča z Everjem, je zvezdnica pogosto delila fotografije svojega nosečniškega trebuščka s pripisi, kako zelo si želi postati mama. V nekem pogovoru je razkrila, da njena pot do zanositve ni bila lahka. "Nenehno sem razmišljala, da mi morda ni usojeno, da bi postala mama. To je nekaj, kar je bilo zame največji strah v mojem življenju. To sem si želela bolj kot karkoli drugega."

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec