P.M. | 18. 3. 2023, 14:35

Lenny Kravitz ni več samski? Slavnega lomilca src ujeli z veliko mlajšo manekenko (FOTO)

Profimedia

Čeprav je na vrhuncu slave hodil s številnimi lepoticami tistega časa, je njegovo zasebno življenje že dvajset let velika skrivnost.

Lenny Kravitz, legendarni ameriški rocker iz 90. let prejšnjega stoletja, je že od nekdaj zelo skrivnosten glede svojega ljubezenskega življenja. V mlajših letih je bil šest let poročen z igralko Liso Bonet, znan je tudi po krajših zvezah s slavnimi lepoticami, kot so Nicole Kidman, Kylie Minogue in Vanessa Paradis. Njegovo zadnje javnosti znano resno razmerje je bilo z brazilsko manekenko Adriano Lima, s katero je hodil leta 2001. Lima se je pojavila v njegovem videospotu "Yesterday is Gone", maja 2002 sta se zaročila, leto kasneje pa sta se razšla.

Z nekdanjo ženo Liso Bonet njuna hčerka Zoë Kravitz je danes zelo uspešna igralka — sta še vedno zelo dobra prijatelja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Kot kaže se je 58-letni Lenny po letih samskega življenja naveličal, nedavno so ga paparaci ujeli na zmenku z 29 let mlajšo mehiško manekenko in vplivnico Ano Paulo Valle. Valle dela za številne najbolj znane modne agencije, leta 2019 so tabloidi pisali, da je v zvezi z zelo priljubljenim mehiškim pevcem Alejandrom Fernandezom.

Profimedia

Glasbenika in manekenko so videli v West Hollywoodu, ko sta skupaj izstopila iz avtomobila in se namenila v priljubljeno trgovino s prestižnimi dizajnerskimi oblačili CHURCH. Ni še jasno, kdaj naj bi se začela dobivati in kako resno je njuno razmerje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Paula (@anapauvalle)

Videti sta bila zelo lep par, a kot kaže, Lenny še vedno ni pripravljen deliti novega razmerja z javnostjo, saj se je po nakupih iz trgovine "izmuznil" skozi zadnja vrata, medtem ko je Paula odšla sama na kavo v bližnjo kavarno. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.