1. 4. 2022, 18:26

Do Brucea Willisa sočutna tudi filmska industrija: TO so storili

Profimedia

Organizatorji zlatih malin so po tehtnem premisleku preklicali podelitev nagrade za najslabšo vlogo Brucea Willisa v letu 2021.

Odločitev so sprejeli, ker se jim ne zdi primerno, da malino podelijo nekomu, čigar zdravstveno stanje je vplivalo na njegov nastop na filmskem platnu. "Če je zdravstveno stanje vplivalo na človekove odločitve in/ali njegov nastop, se zavedamo, da ni primerno, da mu podelimo maline," so dejali v izjavi za javnost. Odzvali so se še na Twitterju, kjer so zapisali, da jim je resnično žal za Bruceovo diagnozo. "Morda je prav zato želel leto 2021 končati v velikem slogu. Bruceu in njegovi družini želimo vse dobro." Pojasnili so še, da Bruceovo diagnozo niso vedeli pred prireditvijo in so za to izvedeli istočasno z ostalimi.

Willisu je letos podelitev, ki je potekala v soboto, namenila svojo kategorijo. Za nagrado se je potegovalo kar osem filmov, med njimi tudi American Siege, Apex, Deadlock in Out Of Death. Za film, v katerem je igralec izvedel najslabši nastop, je bil izbran akcijski film Cosmic Sin.

Profimedia

O tem, da Bruce Williams končuje svojo igralsko kariero in da je razlog resna bolezen, smo že pisali. Novico o njegovem zdravstvenem stanju je javnosti sporočila njegova nekdanja žena, igralka Demi Moore.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.