Lily Allen z odrskih desk o predstavi: Briljantna raziskava duhov, ki nas lovijo

11. 6. 2021, 09:30 | Scena | Vir: STA

              Lily Allen z odrskih desk o predstavi: Briljantna raziskava duhov, ki nas lovijo (foto: profimedia) profimedia

Lily Allen bo debutirala na odru londonskega West Enda v srhljivki z elementi nadnaravnega 2:22 - a Ghost Story po besedilu Dannyja Robinsa, poroča britanski The Guardian. Priljubljena pevka je predstavo opisala kot "briljantno raziskavo duhov, ki nas lovijo", skozi srhljiv scenarij pa ponuja premislek o zakonu, odnosih in družini.

Lily Allen sodelovanje pri predstavi predstavlja vznemirljiv korak v karieri, saj se ji je bilo pri nastopanju v izziv povezati s skupino individualistov, povzema The Guardian. Ob pevki bodo v predstavi nastopili Julia Chan, Hadley Fraser in Jake Wood, režijo je prevzel Matthew Dunster.

V odrski srhljivki 2:22 - a Ghost Story štirje prijatelji večerjajo v hiši, za katero dekle, ki ga igra Lily Allen, meni, da je prekleta. Vsako noč namreč ob 2:22 zjutraj zasliši čuden zvok. Tako se prijatelji odločijo, da bodo bedeli in poskušali razrešiti skrivnost, povzema britanski medij.

Avtor besedila je Danny Robins, najbolj znan po svojem dokumentarno-dramskem podcastu The Battersea Poltergeist. Robins je dejal, da njegova drama, ki požene kri v kosti, skozi partnerski odnos raziskuje "trk med verjetjem in skepticizmom". Režiser Dunster pa je predstavo opisal kot preplet grozljivke in družbenega komentarja in dodal, da bosta z oblikovalko Anno Fleischle poskrbela za še posebej napeto atmosfero.

Predstava bo od avgusta na sporedu westendovskega gledališča Noel Coward, še navaja The Guardian.