1. 4. 2022, 17:55

Pevka Lizzo URESNIČUJE dolgoletne sanje: s TO hollywoodsko igralko ustvarjata posebno linijo oblačil

Lizzo

Profimedia

Slavna glasbenica je priznala, da je takšno perilo nosila že v otroštvu, oboževalcem je zaupala tudi, kako se je ob tem počutila ...

Priljubljena ameriška pevka Lizzo, ki je znana tudi kot zagovornica žensk z močnejšo postavo, je moči združila s slavno igralko Kate Hudson in pri njeni znamki modnih oblačil Fabletics lansirala lastno inkluzivno linijo perila za oblikovanje postave.

"Naveličana sem bila perila za oblikovanje telesa, ki je neprivlačno in neudobno," je dejala glasbenica, ki je po lastnih besedah s tem uresničila dolgoletne sanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo je svojo linijo oblačil poimenovala Yitty, po svojem otroškem vzdevku. Priznala je, da je sama perilo za oblikovanje postave nosila že v petem ali šestem razredu osnovne šole, saj je čutila, da ji je družba že tedaj narekovala, kako bi moralo izgledati žensko telo, njeno pa teh standardov ni dosegalo.

Kolekcija bo zajemala velikosti od XS do 6XL, pevka pa je svojo novo linijo oblačil opisala tudi kot ljubezensko pismo močnejšim ženskam in dobrodošlico vsem oblikam telesa.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.