Ljudje se ne morejo načuditi, kako velik je Barron Trump

28. 8. 2020, 10:08 | Scena | Piše: N.Z.

              Ljudje se ne morejo načuditi, kako velik je Barron Trump (foto: profimedia) profimedia

Barron Trump je letos marca praznoval svoj 14. rojstni dan, ker pa se tako kot njegova mama le redko kaže v javnosti, ljudje toliko hitreje opazijo fizične spremembe, ki pritičejo odraščajočemu najstniku.

Na Twitterju je tako ponovno završalo, saj se je deček v tem času potegnil čez višino 190 centimetrov.


Fotografski objektivi in kamere so zadnje mesece Barrona ujele zgolj v družbi staršev ob vkrcanju na letalo ali v predsedniški helikopter.

Trenutno doma v Beli hiši

Po prvih mesecih Donaldovega predsedovanja, ko sta Barron z Melania še živela v New Yorku, sta se po negodovanju javnosti zaradi milijonskega računa za varovanje vendarle preselila iz Trump Towerja v Belo hišo.

Da se Barronu še kako kolca pa svojem dvomu, priča podatek, da je v Trump Towerju celotno nadstropje rezervirano samo zanj, Melania pa temu gigantskemu ’stanovanju’ pravi kar Barronova dnevna soba.

Sicer pa Barron obiskuje šolo St. Adrews in se (po pripovedovanjih Melanie) navdušuje nad športom, še posebno nogometom.

Ko so tekom pandemije šolo zaprli, učenci pa so svoje obveznosti pričeli opravljati virtualno, je Donald Trump (morda celo obupano) tvitnil: »ODPRITE ŽE ŠOLE!!!«

Sicer pa Barron tekoče govori dva jezika: angleško in slovensko. Za slednje gre zasluga seveda Melanii.

In kako visok je danes Barron?

Če vemo, da je Melania visoka 180 centimetrov, Donald pa dobrih 188, gre po fotografijah in posnetkih sodeč sklepati, da jih ima Barron danes že dobrih 198.