16. 8. 2021, 18:00 | Promocijska objava

Lokacija za eksotične počitnice v slovenski prestolnici (SANJSKO!)

Promocijsko gradivo

Edinstvena namestitev v središču dogajanja bo popolna za vaš oddih!

Tudi vi še niste čisto prepričani, kdaj in kje bi izkoristili turistične bone? Za pare, družine in prijatelje so v verigi hotelov Union Hotels Collection pripravili nekaj odličnih idej, kako lahko letos oddih preživite v Ljubljani.

The Fuzzy Log: Urbana glamping avantura

Bodite v trenutku, bodite družabni, bodite eko … V The Fuzzy Logu vas pričakuje igriva mešanica družabnega vzdušja in ekoloških inovacij, ter vrsta malenkosti, ki bodo vaš obisk Ljubljane naredile še bolj nepozaben. Inovativno in cenovno ugodno alternativo klasičnim hotelskim sobam najdete le tri minute hoje stran od vsega dogajanja v Ljubljani. 

Čaka vas okolju prijazna urbana glamping avantura z vrsto alternativnih nastanitvenih opcij, kot so sobe Cabin Logs, šotori na strehi stavbe in spalne kapsule, poleg tega pa še prostor za druženje in co-working za urbane raziskovalce z dinamičnim življenjskim stilom.

Central hotel: Na živahni strani mesta

Dobrodošli v Central hotelu! Popolnoma prenovljen 3-zvezdični superior hotel s svežim, domiselnim in modernim dizajnom ter inovativnim pristopom k hotelskim storitvam bo pika na i vašega obiska Ljubljane. Ne glede na to, ali ste tu na oddihu ali kot digitalni nomad, je urbani hotel v središču Ljubljane odlična lokacija za bivanje med obiskom glavnega mesta. 

Ste eden izmed tistih, ki gre na dopustu rad v shopping? Čaka vas poseben Shopping paket, s katerim ob rezerviraciji nočitve v hotelu prejmete darilne bone Desetak v vrednosti 50€, s katerimi boste lahko uživali v nakupovanju!

Promocijsko gradivo

Rooftop@Central: Središče dogajanja

Če iščete sprostitev v prijetnem trendovskem ambientu, ki je priljubljen tudi med domačini, je Rooftop@Central vsekakor pravi naslov za vas. Skupaj z barom in teraso s pogledom na Ljubljanski grad je ta sprejemnica v lounge stilu središče dogajanja, pa naj si gre za zabavo ali delo.

A v 7. nadstropju se ne vrti vse le okrog zabave in igre. Če ste v mestu poslovno, je ta prostor kot nalašč tudi za sproščene sestanke v co-working ambientu. Živahna energija bo zagotovo spodbudila vašo ustvarjalnost in izboljšala delovno učinkovitost.

Več informacij o svojem oddihu v Ljubljani in možnostih unovčitve turističnih bonov poiščite na www.uhcollection.si.

Promocijsko gradivo

Fotografije: promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.