D.H. | 2. 7. 2020, 15:27

»Mami, kako mu je ime?« - hčerka zmotila strokovnjakinjo med intervjujem in postala nova spletna virala

BBC @ YouTube

Dr. Clare Wenham je bila sredi video klica z britansko mrežo BBC, ko se jo je odločila zmotiti njena ljubka hčerka Scarlett z zelo pomembno novico – narisala je samoroga.

V Sloveniji smo že skorajda pozabili na marec in april, ko smo vse sestanke, intervjuje in poslovne klice opravljali preko Zooma, Skypa ali kakšne druge spletne aplikacije za video klice. V Veliki Britaniji pa je tovrstna komunikacija še vedno pogost element vsakodnevnih interakcij.

In prav dr. Clare Wenham nas je spomnila, kako zabavni in nepredvidljivi so video klici, ki jih opravljamo iz udobja doma. Med intervjujem z britansko medijsko hišo BBC, je njeno pojasnjevanje lokalnih ukrepov glede karantene nenadoma zmotila njena hčerka Scarlett.

Dr. Clare Wenham je skušala mirno nadaljevati svojo razlago, a je Scarlett vedno bolj vztrajno poskušala pritegniti njeno pozornost, dokler ni kar splezala na njeno mizo in ji začela kazati njeno najnovejšo risbico.

Dr. Wenham jo je med neprekinjeno razlago mirno dvignila in umaknila z mize, Scarlett pa je nato odkorakala v ozadje sobe, kjer je skušala najti najbolj primerno mesto za svojo stvaritev. Christian Fraser, voditelj mreže BBC, je izkoristil trenutek in malčici kar preko video klica ponudil nasvet, da naj risbo raje postavi eno poličko niže. In dodal, da je samorog videti nadvse ljubko.

Scarlett je potem želela vedeti njegovo ime. »Kako mu je ime, mami,« je vztrajno spraševala, dokler se jih Christian predstavil. Scarlett je nato zadovoljna zapustila kader, njena mama pa je, z izjemno potrpežljivostjo in profesionalizmom, zaključila intervju.

Ogledate si lahko tudi celoten intervju:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.