20. 11. 2020, 09:12 | Vir: STA

Mariah Carey v božičnem razpoloženju na Apple TV+

profimedia
Mariah Carey v božičnem razpoloženju na Apple TV+ (foto: profimedia)

Ponudnik pretočnih storitev Apple TV+ je v sredo napovedal, da bo od 4. decembra dalje na ogled posebna božična oddaja z naslovom Mariah Carey's Magical Christmas Special. Kraljici božiča Mariah Carey se bodo med drugim pridružili Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Mykal-Michelle Harris in Misty Copeland.

Med zvezdniki v oddaji, katere glavna producentka bo Mariah Carey, bosta še Tiffany Haddish in Billy Eichner, navaja časnik Los Angeles Times. Oddaja bo polna glasbenih in plesnih nastopov.

"Postanimo praznično razpoloženi!" je Mariah Carey tvitnila v sredo in dodala bleščeč promocijski plakat, na katerem je smejoča se grammyjevka, obkroža pa jo zimzelen venec.

Skupaj z oddajo bo Apple izdal nov singel in glasbeni video Oh Santa!, v katerem nastopijo Mariah Carey, Ariana Grande in Jennifer Hudson. Singel bodo spremljale glasbene stvaritve Snoop Dogga, Duprija in drugih ter nova različica božične klasike Sleigh Ride.

Mariah Carey's Magical Christmas Special je le ena od mnogih prazničnih oddaj s pevko slovite pesmi All I Want for Christmas Is You tekom let. Na YouTube Red se je denimo pojavila v The Keys of Christmas, na Funny or Die je nastopila v osemdelni seriji Mariah Carey's Holiday Sketchtacular, Hallmark Chanel pa je ustvaril posebno TV oddajo Mariah Carey's Merriest Christmas.

Pevka je že 1. novembra na Twitterju objavila video, kjer v rdeči opravi in pod belo smreko ob spremljavi pesmi All I Want for Christmas Is You pojoče izgovori, da je prišel čas - domnevno za božič.

Po razglasitvi ameriških volitev je delila video vesele množice, ki je plesala ob pevkini božični pesmi na bencinski črpalki v Los Angelesu, v torek pa je delila TikTok video, kjer uslužbenec podjetja za dostavo FedEx v kombiju prav tako pleše ob tej pesmi.

"Prosim, da si zabeležite, da morajo od zdaj naprej vsi moji paketi prispeti na ta način," je tvitnila, še navaja Los Angeles Times.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.