8. 12. 2020, 11:11

Mark Žitnik o mavrični družini: "Sinu na enak način namažem evrokrem na kruh."

Revija Story

Mark Žitnik, ki smo ga pred leti še redno gledali na malih ekranih, danes dela kot terapevt, s soprogom Rokom pa sta tudi starša sedemletnemu Tristanu.

Da družino z dvema očkoma okolica zaenkrat dobro sprejema, je Mark povedal že pred časom. Na odgovor, kako bodo Tristanovi sošolci sprejeli dejstvo njegove mavrične družine, pa bo treba še malo počakati. Drugošolec se zaradi zdravstvenih težav namreč tudi letos šola od doma, pred kratkim pa je uspešno prestal že peto operacijo na srcu.

O tem, da imajo otroci manj težav s sprejemanjem družinskih pestrosti kot odrasli, je bil Mark sicer jasen že pred leti:

"Na enak način mu namažem evrokrem na kruh. Življenje je v resnici tako zelo preprosto. Ljudje smo v svojih življenjih zakompleksani in tečni in niti ne dovolimo, da bi bil nekdo za ograjo srečen ter imel srečno družino. To, da damo etiketo, to sta dva očeta, je brez vezno in ne sporoča nič. Ali je moja ljubezen kaj manjša ali večja,pa kje je ženski lik … Ženskih likov ima moj Tristjan veliko. Ima dve odlični vzgojiteljici, dve odlični babici, tete … Sami smo se ujeli v zanke, ki si jih tisti, ki hočejo le našo ljubezen, ne postavljajo." - Vir: žurnal24.si

Trenutek po njegovem prvem solo nastopu - novoletni koncert glasbene šole - spletna corona verzija- Ponosen 🥲 #2cellosherewecome

Objavil/a Mark Žitnik Strle dne Petek, 04. december 2020

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.