28. 3. 2022, 12:25

Neverjetno! Kaj se je med nastopom V ŽIVO zgodilo sinu Nuše Derende

Matevž Derenda

POP TV/Mediaspeed

V četrti oddaji priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas smo si lahko ogledali vrhunske imitacije, a tokrat ni šlo vse po načrtih. Matevž Derenda je imel tokrat precej smole.

Mladi pevec, sin izvrstne vokalistke Nuše Derenda, ima izkušnje z nastopanjem v muzikalih, saj je bil del zasedbe muzikala Vesna. Tokrat pa je stopil v čevlje legende muzikalov, igralca Donalda O'Connorja, zaradi česar je imel pri pesmi Make 'em laugh še dodatni igralski in koreografski izziv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Znanobrazimasvojglas (@znanobrazimasvojglas)

Ko je stopil na oder, so gledalci opazili, da se ga ne sliši, zaradi česar sta voditelja šova, Peter Poles in Sašo Stare, njegov nastop po nekaj sekundah prekinila. Zaradi tonske težave, je moral zapustili oder in znova ponoviti svoj nastop. Čeprav bi marsikoga lahko v takšnih trenutkih zdelala trema, je kot pravi profesionalec svoje delo opravil z odliko, kar so potrdili tudi žirantje, ki so mu podelili največje število točk.

Od vseh je prejel ogromno pohval, četrti gostujoči žirant Tilen Artač pa je celo povedal: "V originalu je Donald O'Connor to pel na playback, ti si pa to pel v živo. Res velike čestitke, ker je bil ta nastop zelo zahteven."

Sinov nastop je pohvalila tudi njegova mama Nuša Derenda, ki je svojo objavo pospremila z besedami: "That's my boy😊👍❤", kar v prevodu pomeni: "To je moj sin." S tem pa je jasno sporočila, da je še kako ponosna na njegovo točko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ηušα dεrεηdα (@nusaderenda)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.