Matt LeBlanc iz serije Prijatelji svojo prečudovito hčer zaradi hude bolezni skriva javnosti

Težave imela že kot dojenčica

8. 11. 2021, 18:30 | Scena | Piše: Ž.A.

              Matt LeBlanc iz serije Prijatelji svojo prečudovito hčer zaradi hude bolezni skriva javnosti (foto: Profimedia) Profimedia

Ste vedeli, da ima priljubljeni igralec serije Prijatelji Matt LeBlanc hčerko? Skupaj z nekdanjo ženo Melisso McKnight imata zdaj že 17-letno hčer Marino Pearl, o kateri pa sicer ne vemo ravno veliko.

Tudi o Mattovem zasebnem življenju pravzaprav ne vemo veliko podrobnosti, zato ni presenečenje, da je tudi hčerino življenje privatno.

Priporočamo tudi: [EXATLON] Nives Orešnik brutalno iskreno o Marjanci Polutnik: "Ni mi všeč njen neiskren in lažniv karakter!"
Zaradi hčerine bolezni zavrnil številne vloge

Hčer sta na svet pozdravila februarja leta 2004. Takrat je Matta do konca snemanja Prijateljev ločevalo le še nekaj mesecev.

Profimedia

Še pred njenim prvim rojstnim dnem so ji diagnosticirali kortikalno možgansko displazijo, zaradi česar je kot dojenčica doživljala epileptične napade. Sicer se ji je stanje v zgodnjem otroštvu izboljšalo, vendar Matt tega ni jemal z levo roko. Po koncu priljubljene serije je zavrnil številne serije, saj se ji je lahko le tako posvetil.

Marina živi zasebno življenje

Mattova hčer Marina se drži stran od oči javnosti. Nima odprtih profilov na družbenih omrežjih in z očetom ne hodi na premiere. Na rdečo preprogo jo je pripeljal le enkrat, in sicer leta 2014.

Profimedia

Ravno iz tega razloga novejših fotografij na internetu ni mogoče najti. 

Preberite tudi: Kate Middleton izbrala obleko v trenutno zelo priljubljenem in hkrati precej drznem odtenku