P.M. | 29. 12. 2023, 17:52

Hči pokojnega Paula Walkerja presenetila z novico

Profimedia

Meadow Walker je edini otrok pokojnega zvezdnika franšize Hitri in drzni.

Hčerko pokojnega igralca Paula Walkerja so še v začetku decembra videli na ulicah New Yorka z možem Louisom Thorntonom-Allanom. Čeprav je bil on zatopljen v svoj mobilni telefon, sta bila navzven vendarle videti kot čisto običajen par, ki gre po opravkih. Po božiču pa je Meadow Walker na Instagramu delila kratko objavo o tem, da se z možem po "treh čudovitih letih, ki sta jih preživela skupaj, razhajata." 

Profimedia

V objavi, ki jo je naslovila kot "skupna izjava", je poudarila, da gre za skupno odločitev para in da bosta še naprej ohranjala medsebojno ljubezen, spoštovanje in podporo. Le dan pred objavo o njunem razhodu, je 25-letnica na Instagramu delila objavo, na kateri hrani kenguruja, ob njej pa je zapisala: "Avstralija, za vedno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Meadow in Louis sta se poročila na plaži v Dominikanski republiki oktobra 2021 pri njenih komaj 22. letih, do oltarja pa jo je pospremil njen boter in očetov soigralec Vin Diesel. Ni jasno, kako dolgo je par hodil pred poroko, vendar sta se julija istega leta prvič na Instagramu uradno predstavila kot par. Meadow, ki je predsednica fundacije Paul Walker Foundation  — ta je zavezana k dobrim delom, opolnomočenju ljudi in podpori okolja  — je medije v objavi prosila za zasebnost.

Profimedia

Paul Walker, ki bi 12. septembra letos napolnil 50 let, je umrl pred desetimi leti. 30. novembra 2013 je svet pretresla tragična vest o tem, da je igralec življenje izgubil v prometni nesreči. Kot je kasneje razkril njegov brat, je imel Paul zelo burno življenje, prelomnica, ki mu je spremenila pogled na svet in zaradi katere se je umiril, pa je bilo ravno rojstvo hčerke Meadow.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker Foundation (@paulwalkerfdn)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk